Magdalena Şerban, criminala de la metrou, uimeşte din nou. Nici judecătorilor nu le-a venit să creadă ce a putut să spună

Autor: M. B.
 
Magdalena Şerban a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce a împins două fete care aştepatu metroul. Una dintre ele a reuşit să îşi ţină echilibrul dar a tras o sperietură groznică şi acum cere daune morale în valoare de 30.000 de euro. Cea de-a doua, încă, nu a mai avut scăpare. Ea a căzut pe şine şi a murit pe loc.
Criminala a fost prinsă de către poliţişti în scurt timp, după ce aceştia au analizat imaghinile surprinse de camerele video. 
 
Ucigaşa pare să nu înţeleagă gravitatea faptei sale, pentru că i-a luat prin surprindere pe judecători cu cererea ei. Ea este convinsă că pedeapsa pe care a primit-o este mult prea mare şi că merită şă îşi petreacă mai puşin timp în închisaore, după ce a omorât cu sţnge rece o tânără studentă şi a plecat nepăsătoare de la locul faptei. Dacă magistraţii vor accepta să îi de ao pedeaspă mai mică, Magdalena Şerban ar putea fi din nou libera după 10-15 ani, relatează Spynews. 
 

 

 
"M-am simţit rău în ziua aceea. Am căutat de lucru la metrou, la mai multe staţii, pe la chioşcuri.
M-am simţit nefolositoare. S-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îmi pare rău.(...) Am lucrat şi în Spania, la curăţenie. În Spania am fost internată într-un spital de psihiatrie.(...) Am avut gânduri negre, ameţeli. Mă refer la aceste acţiuni făcute de mine.(...) Era înainte de sărbători. Nu cunosc bine staţiile de la metrou. Prima fată semăna foarte mult cu cea la care am fost în Spania. Faţa ei îmi era cunoscută.
Mi-au venit gânduri negre, să o împing pe staţia de la metrou, pe podea, pe podeaua dintre staţii. După aceste gânduri, am acţionat. Am văzut-o când aştepta metroul. Erau mai multe persoane acolo. Am împins-o o dată, după care m-a împins şi ea, moment în care am împins-o şi eu, să nu cad. După ce am împins-o prima dată, a căzut pe podea. Şi a doua oară tot pe podea ar fi căzut, pentru că nu s-a mişcat, a opus rezistenţă.
După aceea, a venit metroul, iar ea a plecat. Eu am ieşit afară, m-am dus şi am mâncat, apoi am mai întrebat pe la magazine dacă au nevoie de vânzător. Nu am găsit şi am plecat la Dristor",
a spus Magdalena Şerban despre momentul în care a împins-o pe prima fată. 
 
Ea a povestit şi ce s-a întâmplat atunci când a împins-o pe fata pe care a şi reuşit să o ucidă. "Am început să mă uit la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine şi eu am împins-o. Finalul nu l-am văzut, că am plecat. A căzut pe şine. A încercat să se ridice. Distanţa era mai mare de 1,5 metri şi nu se putea ridica. Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care aşteaptă călătorii şi avea o geantă în una dintre mâini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu ştiu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut, pentru că voiam să plec. Numai de un bărbat putea fi ridicată de acolo", a spus ea. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii despre cadavrul găsit joi seara, între două staţii de metrou din Bucureşti

Betty Stoian amână botezul fiului ei! Florin Salam este motivul din spatele acestei decizii

Aşa ceva nu s-a mai pomenit! O femeie şi-a dat iubitul în judecată din cauza penisului său! Iată ce acuzaţii face

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Diana Șoșoacă și-a ieșit din minți. Depune plângere penală: Să-l rețină pe domnul Cîțu imediat. E o amenințare cu moartea

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies