Magdalena Serban i-a pus o intrebare in sala de judecata tinerei pe care a vrut sa o impinga in fata metroului: "Daca e asa de panicata si zice ca are atata durere, cum a reusit sa..."

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Magdalena Serban a primit permisiunea de la judecatoare sa ii puna o intrebare Alexandrei Costache, tanara pe care a incercat sa o arunce in fata metroului inainte sa o ucida pe  Alina Ciucu.

"Criminala de la metrou" a ascultat marturia Alexandrei in care spunea ca a ramas cu traume si viseaza urat in fiecare noapte, apoi a intrebat-o, fara pic de remuscare: "Vreau să o întreb dacă este aşa de panicată şi zice că are atâta durere, cum de a reuşit să-şi păstreze bărbatul şi serviciul?".

Intrebarea Magdalenei Serban a fost respinsa de judecatoare, la cererea procurorului de caz si a avocatului partii vatamate.

Alexandra Costache, tanara care a scapat din “mainile” Magdalenei Serban, criminala de la metrou de la finalul anului trecut, vrea acum daune pentru trauma suferita.

In procesul penal in care este judecata Magdalena Serban, Alexandra Costache este parte, tanara cerand daune de 50.000 de euro pentru trauma suferita. Ea a declarat in fata judecatorilor ca face sedinte de psihoterapie si ca este marcata de intamplarea in care putea sa-si piarda viata. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: