WOW

Magdalena Serban i-a pus o intrebare in sala de judecata tinerei pe care a vrut sa o impinga in fata metroului: "Daca e asa de panicata si zice ca are atata durere, cum a reusit sa..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Magdalena Serban i-a pus o intrebare in sala de judecata tinerei pe care a vrut sa o impinga in fata metroului: "Daca e asa de panicata si zice ca are atata durere, cum a reusit sa..."icon photo

Magdalena Serban a primit permisiunea de la judecatoare sa ii puna o intrebare Alexandrei Costache, tanara pe care a incercat sa o arunce in fata metroului inainte sa o ucida pe  Alina Ciucu.

"Criminala de la metrou" a ascultat marturia Alexandrei in care spunea ca a ramas cu traume si viseaza urat in fiecare noapte, apoi a intrebat-o, fara pic de remuscare: "Vreau să o întreb dacă este aşa de panicată şi zice că are atâta durere, cum de a reuşit să-şi păstreze bărbatul şi serviciul?".

Magdalena Serban i-a pus o intrebare in sala de judecata tinerei pe care a vrut sa o impinga in fata metroului: "Daca e asa de panicata si zice ca are atata durere, cum a reusit sa..."

Intrebarea Magdalenei Serban a fost respinsa de judecatoare, la cererea procurorului de caz si a avocatului partii vatamate.

Alexandra Costache, tanara care a scapat din “mainile” Magdalenei Serban, criminala de la metrou de la finalul anului trecut, vrea acum daune pentru trauma suferita.

In procesul penal in care este judecata Magdalena Serban, Alexandra Costache este parte, tanara cerand daune de 50.000 de euro pentru trauma suferita. Ea a declarat in fata judecatorilor ca face sedinte de psihoterapie si ca este marcata de intamplarea in care putea sa-si piarda viata. 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune