Ana Crudu și soțul ei

Ana Crudu, adevărul despre mariajul ei, după ce a intrat în industria dedicată adulților

Vedete

”Mai ești căsătorită?” Ana Crudu, adevărul despre mariajul ei, după ce a intrat în industria dedicată adulților. Ce a spus public despre bărbatul alături de care a făcut nuntă

Ana Crudu a răspuns curiozităților celor din mediul online.

În luna septembrie a anului 2021, Ana Crudu se cununa civil, în Suedia, cu Adrian Neagu, lăsând în urma burlăcia.

Iar aproape un an mai târziu, în luna iunie a anului 2022, cei doi și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, organizând o petrecere de nuntă de pomină, lângă București.

Citește și: Daniela Crudu radiază de fericire de când a aflat că va deveni mămică! Așa arată bruneta însărcinată în 6 luni

Ana Crudu, susținută de soț în meseria pe care și-a ales-o

Din acel moment, peste viața blondinei s-a așternut liniștea, trăind amândoi în Suedia, departe de lumina reflectoarelor.

Dar asta doar până când, sora Danielei Crudu a decis să își câștige traiul din fotografiile și video-urile postate pe OnlyFans.

Ceea ce face ca acum, pe conturile sale de socializare, postările provocatoare sunt la ordinea zilei, ceea ce le-a ridicat un semn de întrebare internauților.

Astfel că, dornici să afle totul despre viața blondinei, curioșii din online au luat-o la întrebări. Iar Ana, sinceră ca de obicei, le-a satisfăcut toate curiozitățile.

În acest fel, dacă cineva avea vreun dubiu, Ana spune că, deși acum activează pe o platformă dedicată adulților, ea în continuare este o femeie cuminte și măritată.

Căci, subliniază ea, este model pe OnlyFans cu acordul soțului, cel care o și susține în acest sens, mai ales că, uneori, chiar el îi realizează ședințele sexi.

”Internaut:- Erai și tu fată cuminte…

Ana Crudu:- Încă sunt.

Internaut:- Mai ești căsătorită?

Ana Crudu:- Foarte!

Internaut:- Ana, ce părere are soțul tău că ai cont pe OnlyFans?

Ana Crudu:- Soțului meu îi place și mă susține”, sunt mesajele cărora sora Danielei Crudu le-a oferit un răspuns în spațiul public.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Ana Crudu și soțul ei

Ana Crudu, adevărul despre mariajul ei, după ce a intrat în industria dedicată adulților

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Daniela Crudu s-a transformat de la an la an! Bruneta nu are multe intervenții estetice, așa cum se așteptau fanii: „Nu mi-am făcut așa multe operații”

Daniela Crudu, model pe OnlyFans

De altfel, Ana nu este prima din familie care a decis să pornească pe un alt drum profesional, după ce s0a făcut remarcată ca make-up profesionist și în cadrul mai multor emisiuni TV. 

De fapt, fosta asistentă TV, Daniela Crudu a fost cea care, inițial, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, și-a făcut cont pe OnlyFans. 

Ba chiar, surpriza a fost și mai mare, căci la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, a și declarat că va continua să ofere conținut interzis minorilor pe platforma cu pricina. 

Lucru pe care-l va face, atât cât timpul îi va permite, și după ce își va aduce copilul pe lume, devenind mamă de fată peste doar câteva luni.