Mai horror nu se poate! Baietelul dolofan al Nicoletei Guta joaca intr-un clip al mamei: merge cu motocicleta, are ghiuluri pe degete si cercel in ureche, trage cu pistolul si se culca intr-un pat roz!

Incercand sa fie aproape de familie, Nicoleta Guta si-a bagat baiatul cel mare intr-un clip care face senzatie pe internet.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIntr-un clip realizat acum doi ani, Nicoleta Guta vorbeste foarte frumos despre baiatul ei, despre care spune ca-l iubeste si ca n-ar putea trai fara el. Clipul insa, in care joaca baiatul cel mare al artistei, este horror, in ciuda faptului ca a strans aproape un milion de vizualizari pe youtube.

Gabriel, odrasla solistei cu Andrei Caldarar, are un rol de compozitie, in care vine calare pe motor, in ciuda gabaritului usor depasit, are cercel in ureche si o multime de ghiuluri pe mana, ochelari de macho si un pistol cu care cica isi sperie mama in casa! Farmecul filmarii e dat si de patul roz bombon in care doarme pustiul, atunci cand Nicoleta il supravegheaza cantand!fara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

La cum se imbraca Nicoleta Guta, ar trebui arestata pe loc! Tinuta aiuritoare a solistei: colanti oribili, masca pe fata cu strasuri, volanase, bluza transparenta, palarie roz! Dai click pe raspunderea ta!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate