Mai mare ghinion nu se putea! Patricia de la Amadeus si-a rupt mana! Inlocuita o luna de zile in trupa!

Patricia Cimpoiaşu, frumoasa brunetă din trupa Amadeus, a avut parte în weekend de o întâmplare nefericită care îi dă peste cap întreaga activitate profesională în perioada ce urmează.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereArtista s-a împiedicat de o bordură şi a căzut pe trotuar dislocându-şi încheietura mâinii drepte şi ajungând  la spitalul de urgenţă unde medicii i-au pus braţul în ghips.

Incidentul a picat cum nu se poate mai prost ţinând cont că luni trebuia să plece alături de colegele ei din trupa Amadeus într-un turneu în Israel. În plus, odată revenite în ţară, Amadeus va lansa două noi concepte de show-uri live, unul cvartet şi altul tip live Band, cu voce şi  formulă extinsă de instrumentişti .

fara descriereŢinând cont că nu a putea cânta la violoncel în perioada următoare, Patricia va fi înlocuită, timp de o lună de zile, de o altă artistă. Schimbarea este obligatorie având în vedere că trupa are programate multe concerte la peterecerile de final de an ale companiilor din România.

fara descriere“Pentru un artist care cântă la violoncel, sau la orice alt instrument, este obligatoriu să fie atent să nu se rănească la mână. Din păcate, accidentele se întâmplă când eşti mai puţin atent. În cazul meu, m-am împiedicat de o bordură şi m-am sprijinit, din reflex, pe braţul drept. Acum suport consecinţele. Îmi pare rău pentru că exact în perioada asta lansam show-ul nou, cu formula de band extinsă. Muncisem aproape un an la el. Medicii mi-au spus că pot reveni pe scenă peste o lună, dar cu multă precauţie”, declară frumoasa artistă.

După 14 de activitate, Amadeus lansează luna aceasta un concept de show prin care se reinventeză. Alături de viori, violoncel şi pian, au extins trupa cu doi solişti vocali, două backing vocals, artişti invitaţi şi multe instrumente care le ajută să cânte peste 12 de coveruri cu care să facă o atmoferă de neuitat la petreceri de firmă sau chiar la nunţi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate