Mai mulți cetățeni au prezentat certificate COVID false la intrarea în țară. Raed Afarat, primele declarații: "I-am șmecherit la graniță.."

Raed Arafat a vorbit despre persoanele care au prezentat certificate COVID-19 false la intrarea în țară.

Raed Afarat
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Raed Arafat a vorbit, în cadrul unui interviu, despre persoanele care au prezentat certificat COVID-19 false la intarea în țară. Șeful DSU este total deranjat de acest fenomen, care a luat amploare în ultima perioadă, și susține că acest lucru este extremd e grav pentru că sunt oameni care vin din zone roșii.

Citeste si: Raed Arafat, noi dezvăluiri despre a treia doză de vaccin anti-COVID: „Situaţia e clară”

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

„Noi avem acum un fenomen cu care ne confruntăm: la intrarea în țară, sunt persoane care îndrăznesc să se prezinte la DSP-uri și la frontieră documente false. Deja sunt mai multedosare penale întocmite de poliție unor oameni care au prezentat documente false de vaccinare sau de trecere prin boală sau de testare. Acest lucru este extrem de grav pentru că oamenii ăștia vin din zone roșii chiar.

Când vii în țară și ești în stare să prezinți chiar un document fals înseamnă că nu te interesează nimic, înseamnă că tu vii și ești dispus să răspândești boala, să răspândești totul, că nu te interesează”, a comentat Raed Arafat.

Raed Arafat, declarații despre documentale false prezentate la intarea în țară

De asemenea, incoștiența oamenilor ar putea avea consecințe majore, ținând cont de faptul că mulți dintre cetățeni vin din zonele roșii.

Pe lângă faptul că prezinți un document fals, poți merge acasă și să infectezi toată familia.

Raed Afarat
Imagine ilustrativă

Pe cine dă vina Raed Arafat pentru eșecul campaniei de vaccinare din România? "Vin cu fake news-uri și le răspândesc"

„Vii dintr-o zonă unde varianta Delta e la maxim, vii în România, unde stăm bine, prezinți un certificat fals, nu ești vaccinat, nu ești trecut prin boală, probabil să fii și pozitiv și să vii să stai în familie și să spui că eu i-am șmecherit la graniță și am trecut și nu mai trebuie să stau în carantină -  acest lucru este foarte grav”, a punctat Raed Arafat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat a explicat de ce avertizările RO-Alert de vreme rea ajung, uneori, chiar în timpul producerii lor: „Timpul la dispoziția noastră este scurt”

Vaccinarea în România! Câte persoane au fost imunizate în ultimele 24 de ore

Raed Arafat anunță că autoritățile române sunt în stare de alertă din cauza avertizărilor meteo emise de ANM: ”Putem apela la jandarmi, dar și la colegii de la MAPN”

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea dimineții despre PUNCTUL DE PENSIE! Nicolae Ciucă a făcut anunțul ÎN DIRECT: Afirm cu toată responsabilitatea

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Noi informații desprea cartea de identitate electronică. Când va intra acest buletin în posesia românilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies