Mai mulți cetățeni au prezentat certificate COVID false la intrarea în țară. Raed Afarat, primele declarații: "I-am șmecherit la graniță.."

Raed Arafat a vorbit despre persoanele care au prezentat certificate COVID-19 false la intrarea în țară.

Raed Afarat
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Raed Arafat a vorbit, în cadrul unui interviu, despre persoanele care au prezentat certificat COVID-19 false la intarea în țară. Șeful DSU este total deranjat de acest fenomen, care a luat amploare în ultima perioadă, și susține că acest lucru este extremd e grav pentru că sunt oameni care vin din zone roșii.

Citeste si: Raed Arafat, noi dezvăluiri despre a treia doză de vaccin anti-COVID: „Situaţia e clară”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

„Noi avem acum un fenomen cu care ne confruntăm: la intrarea în țară, sunt persoane care îndrăznesc să se prezinte la DSP-uri și la frontieră documente false. Deja sunt mai multedosare penale întocmite de poliție unor oameni care au prezentat documente false de vaccinare sau de trecere prin boală sau de testare. Acest lucru este extrem de grav pentru că oamenii ăștia vin din zone roșii chiar. Când vii în țară și ești în stare să prezinți chiar un document fals înseamnă că nu te interesează nimic, înseamnă că tu vii și ești dispus să răspândești boala, să răspândești totul, că nu te interesează”, a comentat Raed Arafat.

Raed Arafat, declarații despre documentale false prezentate la intarea în țară

De asemenea, incoștiența oamenilor ar putea avea consecințe majore, ținând cont de faptul că mulți dintre cetățeni vin din zonele roșii. Pe lângă faptul că prezinți un document fals, poți merge acasă și să infectezi toată familia.

Raed Afarat
Imagine ilustrativă

Pe cine dă vina Raed Arafat pentru eșecul campaniei de vaccinare din România? "Vin cu fake news-uri și le răspândesc"

„Vii dintr-o zonă unde varianta Delta e la maxim, vii în România, unde stăm bine, prezinți un certificat fals, nu ești vaccinat, nu ești trecut prin boală, probabil să fii și pozitiv și să vii să stai în familie și să spui că eu i-am șmecherit la graniță și am trecut și nu mai trebuie să stau în carantină -  acest lucru este foarte grav”, a punctat Raed Arafat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat a explicat de ce avertizările RO-Alert de vreme rea ajung, uneori, chiar în timpul producerii lor: „Timpul la dispoziția noastră este scurt”

Vaccinarea în România! Câte persoane au fost imunizate în ultimele 24 de ore

Raed Arafat anunță că autoritățile române sunt în stare de alertă din cauza avertizărilor meteo emise de ANM: ”Putem apela la jandarmi, dar și la colegii de la MAPN”

Horoscop Zilnic Joi 21 Octombrie 2021: Peştii vor primi nişte veşti foarte bune, Racii se vor confrunta cu sentimente ieșite din comun

MOARTEA LUI IOAN ȚIRIAC a devastat toată familia. Suferință imensă pentru mama miliardarului

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies