Mai mulți elevi au ajuns la poliție, după ce le-au servit clătite profesorilor! Ce au putut să pună în ele

Mai mulți elevi sunt investigați, după ce le-au servit clătite profesorilor.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Mai mulți elevi sunt investigați după ce le-au oferit mai multor profesori niște clătite care conțineau niște lucruri greu de închipuit.

Adolescenții s-au filmat în timp ce pregătesc clătitele pentru a le servi profesorilor. Fără să stea pe gânduri, elevii de la Hyatts Middle School din Powell, Ohio, au urinat în compoziția pentru clătite.

Și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, aceștia au adăugat un alt ingredient secret, respectiv spermă, înainte de a duce clătitele la ora de economie.

Citeste si: Adevărul despre moartea milionarului Alex Faur! Habar nu avea că este grav bolnav: "Se simțea rău și nu știa ce are..."

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Citeste si: Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână”

Clipul a ajuns în acea zi la directorul școlii, care a fost șocat de cele întâmplate și l-a transmis mai departe Poliției locale din Delaware.

Nu se știe câți elevi au complotat

Nu este clar nici acum câți elevi au fost implicați în această farsă și nici câți profesori au ajuns să consume acest preparat, însă povestea a ajuns imediat virală.

„Unul dintre studenți a filmat o parte, iar imaginile s-au răspândit în școală și apoi, din fericire, la administratorii școli. Sunt mai mulți elevi pe care îi privim ca suspecți. Sunt mai multe victime, întregul staff al școlii”, au precizat purtătorii de cuvânt ai Poliției.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate