Mai mulți elevi de clasa a II-a sunt terorizați de învățător! Incredibil ce limbaj folosește cadrul didactic: "Te ia mama dracului…"

Mai mulţi elevi de clasa a II-a sunt terorizaţi de un profesor de la Şcoala Gimnazială "Mihai Codreanu" din Iaşi.

Mai mulți elevi de clasa a II-a sunt terorizați de învățător! Incredibil ce limbaj folosește cadrul didactic:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Mai mulţi elevi de clasa a II-a sunt terorizaţi de un învățător de la Şcoala Gimnazială "Mihai Codreanu" din Iaşi. Totul a fost aflat, după ce un părinte i-a pus copilului său un dispozitiv de înregistrare în ghizodan. Incredibil ce limbaj folosește cadrul didactic. 

Elevi de clasa a II-a, terorizați de învățător

Momente cumplite pentru mai mulți elevi de la Şcoala Gimnazială "Mihai Codreanu" din Iaşi. Învățătorul folosește un limbaj total neadecvat față de elevii săi din clasa a II-a. Totul a fost aflat, după ce un părinte a decis să îi pună un dispozitiv de înregistrare copilului său. 

Citeste si: Scene greu de privit! O copilă de 13 ani este snopită în bătaie de alte fete minore în stația de autobuz. Incidentul a fost transmis live pe Facebook!

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Pe înregistrare se aude cum dascălul țipă la copii și îi jignește. Ba chiar mai mult, învățătorul Constantin Șerban ar fi lovit mai mulți elevi. Totodată, se pare că acesta nu este la prima abatere de genul. În trecut, cadrul didactic a fost sancționat doar cu observație scrisă.

Te ia mama dracului… ,treci mai departe…(POC! – zgomot de lovitură). Unde te uiți!… Tare! (…) De la început! Altă leneșă.

Citește de la început!!! (plânset de copil)”, „Lucrează R., că vin și te iau de niții ăia!”, „De ce să mă iau eu de el, mă, uitați-vă și voi dacă ăsta e copil. Ce să-i fac lu ăsta, chiar dacă-l iau de urechi (…) Pe el dacă-l iau de urechi spune acasă că a avut dreptate domnu’… Nu știe maică-ta că-mi mănânci sufletul aicea.”, „Vocabularul deasupra! Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”, „Bă tu n-ai treabă, maică-ta… nu ai caiete, nu ai cărți… și ție îți trebuie papuci cu role, mă? Ești un obraznic, mă! Îți spun să te tunzi,
decât papuci cu role mai bine tunde-te bă! Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? Ce programare, mă, mă duc acolo și mă tund! Ce, tu ești cucoana Manda să te programezi? Ia loc! Dă-ți aia din cap! Mai bine îți cumpără cămașă! Măi taci măi din gură, te-ai învățat ca o țață. Bărbații vorbesc mai puțin. Și nevastă-mea când vine acasă toca toca!!!”
,  sunt doar câteva dintre jignirile pe care le aud zilnic mai mulţi elevi de clasa a II-a de la Şcoala Gimnazială „Mihai Codreanu” de la învăţătorul Constantin Șerban.

Citeste si: Caz cutremurător! O copilă de 14 ani, cu probleme psihice, a fost violată de un tânăr cu câțiva ani mai mare

Totodată, se pare că bărbatul este consilier județean PNL și chiar dacă are vârsta de 69 de ani continuă să predea. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea incredibilă unui cuplu! Au făcut o descoperire șocantă, înainte să se căsătorească: „Suntem sortiți să fim împreună!”

O adolescentă și-a bătut joc de colega ei, care-și pierduse părul din cauza chimioterapiei. Tatăl tinerei a luat o decizie drastică: a obligat-o să se radă-n cap!

Fetița de 11 ani este agresată fizic de către colegii ei! Scene cumplite au loc într-o școală din Cluj-Napoca

Gina Pistol și Smiley au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea micuței lor

Moise Guran aruncă în aer tot ce s-a spus despre COVID. Adevărul despre cifrele din România: Procurorii trebuie să investigheze

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies