Mai mulți polițiști au rămas cu gura căscată în casa unui cerșetor. Bărbatul strânsese o avere din mila oamenilor

Mai mulți polițiti au avut un șoc după ce au mers acasă la un cerșetor din India. Bărbatul avea o mică avere strânsă din cerșit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Cerșetorul și-a pierdut viața în urma unui accident de tren, iar după ce polițiștii l-au identificat au mers la domiciliul lui.

Citeste si: Reacția emoționantă a unei fetițe de 6 ani care merge pentru prima dată. I-a spus mamei sale să o filmeze pentru că simțea că va reuși

Citeste si: Descoperire șocantă! Un pește cu cap de șarpe care supraviețuiește pe uscat pune în pericol viața oamenilor. Cum trebuie să procedeze cetățenii

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: O mireasă a plecat plângând de la propria nuntă, după ce surpriza pentru care a plătit o mică avere s-a transformat în rușinea serii: „Am fost umilită...”

Mai mulți polițoști au rămas cu gura căsacată în casa unui cerșetor. Bărbatul strânsese o avere din mila oamenilor

Polițiștii au rămas uimiți de ce avere a strâns bărbatul din mila oamenilor. La locuinţa lui din India, oamenii legii au găsit 177.000 de rupii, respectiv 2.500 de dolari, în mai multe cutie, potrivit actualidad.rt.com. De asemenea, Birbhichand Azad avea depozite bancare la mai multe bănci, în valoare de 877.000 de rupii, echivalentul a 12.000 de dolari.

Birbhichand, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a murit zilele trecute, călcat de tren. Acesta şi-a găsit sfârşitul în timp ce traversa calea ferată din Mumbai, India. Bărbatul a fost identificat de poliţie şi mai mulţi agenţi s-au dus la domiciliul său, potrivit Antena3.ro.

În mai multe orașe de la noi din țară, polițiștii au efectuat controale și au aplicat amenzi usturătoare celor care practicau cerșetoria.

Sumele de bani găsite asupra cerșetorilor au fpst confiscate și predate Trezorăriei. Polițiștii îi roagă pe cetățeni să nu mai dea curs cererilor unor astfel de persoane, pentru a contribui la un climat civilizat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate