Mai multi suporteri au ajuns in mainile jandarmilor! Au fost prinsi cu droguri si materiale pirotehnice pe care voiau sa le introduca pe stadion

Jandarmii au descoperit şi reţinut, marţi seară, în jurul orei 19.45, într-o fabrică dezafectată din zona Pieţei Muncii, 62 de persoane care confecţionau mai multe bannere şi aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau să le introducă în stadion, la meciul România - Grecia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"În jurul orei 19.45, jandarmii au desoperit într-o fabrică dezafectată din zona Pieţei Muncii 62 de persoane care confecţionau mai multe bannere şi aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau să le introducă în stadion. Bannerele nu aveau legătură cu susţinerea echipei naţionale şi conţineau cuvinte jignitoare la adresa unor persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

Enache a precizat că mai multe persoane consumau băuturi alcoolice şi că asupra uneia s-au descoperit droguri pentru consum propriu (ecstasy). "Urmează ca persoanele reţinute să fie verificate şi să li se aplice măsurile legale", a adăugat Georgian Enache.

România şi Grecia se vor întâlni în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în meci decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia. În partida tur, naţionala României a fost învinsă, cu scorul de 3-1, la Pireu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate