Mai slaba ca niciodata si extrem de sexy! Cum arata Mirela Boureanu Vaida in urma cu 12 ani

A renuntat la cariera in televiziune pentru a se dedica sotului si celor doi copii pe care i-a adus pe lume, dar Mirela Boureanu Vaida continua sa pastreze legatura cu fanii prin intermediul blogului personal.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereEste prezenta la Targul de Craciun din Bucuresti, acolo unde este gazda a programelor artistice, iar recent aceasta si-a amintit de debutul sau in televiziune.
fara descriere
”Pe 1 Decembrie am prezentat programul artistic, impreuna cu vechiul si bunul meu coleg, Gelu Voicu.S-au strans vreo 7 mii de oameni in Piata Constitutiei si m-am simtit ROMAN!! S-au aprins beculetele in toata capitala, am reintalnit prieteni de demult, pe care nu i-am mai vazut de cativa ani buni, am depanat amintiri si am ras mult!
fara descriere
Se implinesc vreo 14 ani de cand am intrat in televiziune si mi-am adus aminte cum au fost inceputurile, cate emisiuni folclorice am prezentat, cum am evoluat fiecare. Am inceput prin a  prezenta un matinal de folclor cu Cosmin Selesi, in 2004,apoi o emisiune de seara, vinerea, cu multa voie buna, alaturi de Gelu Voicu.

Nici nu stiu cum au trecut anii. Vreo 12!! Parem neschimbati, nu-i asa??? :)) Uite, am gasit aceste 2 poze in sertar, de-acum 12 ani, si vreau sa vi le arat! Cum va parem??”
a scris fosta prezentatoare  pe blogul personal, unde a postat şi două fotografii vechi.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate