Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Maia Morgenstern are 58 de ani și a avut recent, pe Facebook, o postare în care a mărturisit că așteaptă pensia.

Maia Mongestern
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Maia Morgenstern nu este doar una dintre cele mai mari actrițe de la noi, singura care a fost la un pas să obțină premiul Oscar pentru rolul Fecioarei Maria din ”Patimile lui Hristos”, dar este și extrem de activă.

Pe Maia Morgenstern o vezi peste tot, la teatru, într-un serial tv, în filme de lung metraj, în reclame.

La 58 de ani, marea actriță pare a avea mai multă energie ca o femeie de 20. Și totuși, de curând a șocat pe toată lumea când a anunțat că așteaptă pensia. ”Acum aştept pensia. Pensia vine pe numele meu adevărat. Merit”, a spus Maia Morgenstern într-un mesaj pe Facebook.

Citeste si: Maia Morgenstern e fericită la mare cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, pe care îl alintă ”reginul nopții” FOTO

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Morgenstern Emilia Maia Ninel, acesta este numele ei complet, este manager al Teatrului Evreiesc de Stat, iar în această calitatea și-a depus de-a lungul anilor declarația de avere. Cea mai recentă, din iunie 2020, arată că marea actriță, care acum a anunțat că iese la

pensie a câștigat anul trecut, doar din salariul său de la Teatrul Evreiesc, 107.288 lei. Nu a fost singura sursă de venit a actriței, aceasta este și profesor la Universitatea Hyperion, de unde a obținut 20.040 de lei. Însă cea mai mare parte a veniturilor sale au fost din drepturi de autor, din colaborări în diverse piese de teatru, reclame, seriale tv, în total 685.665 lei si 6.205,6 euro. În declarația de avere, Maia Morgenstern a mai trecut alți 11.000
de lei din alte surse și un premiu de 8.520 de lei, dar și dobânzi bancare de peste 6.000 de lei. În total, anul trecut, Maia Morgenstern a câștigat peste 860.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 170.000 de euro.

Maia Mongestern pensie
Maia Mongestern, la 58 de ani, vrea sa iasa la pensie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Mesajul de pe Facebook al actriței Maia Morgenstern a intrigat multă lume

Iată mesajul postat pe Facebook de Maia Morgenstern în urmă cu câteva zile: „Aştept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani”, a scris ea. „Am făcut stagiul în provincie. Aşa era legea. Nu mi-a fost uşor. Nu pot zice că mi-a plăcut. Câte trei săptămâni de «turnee» şi deplasări prin toate satele şi catunele din ţară, la ţară. Sau împrejurimi. Case de cultură săteşti. Sau grajduri. Era frig şi zloată şi noroi şi apa prindea pojghiţă de gheaţă în pahar. Dar oamenii ne iubeau, cred. Copii mai ales: gălăgioşi şi curajoşi, ne luau în stăpânire fără complexe sau preliminarii: eram ai lor, le aparţineam, eram proprietatea lor. Îşi însuşeau poveştile, costumele, măştile noastre, fără multe mofturi. Mulţi ani, ani mulţi… Acum aştept pensia. Merit”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Daniel Onoriu, implicat într-un scandal monstru la un eveniment. Pilotul a jignit fără rușine organizatorul: „N-am nevoie de premiu de la sărăciile astea”

În această seară, de la 20:00, Marea Premieră a serialului de succes “Infidelul”! Asya, punct și de la capăt

Cristina Spătar, anunț neașteptat! Schimbarea pe care e hotărâtă să o facă în carieră: „Mi s-a cerut”

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies