Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Maia Morgenstern are 58 de ani și a avut recent, pe Facebook, o postare în care a mărturisit că așteaptă pensia.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Maia Mongestern
Maia Mongestern, declaratie despre pensie[Sursa foto: Facebook]

Maia Morgenstern nu este doar una dintre cele mai mari actrițe de la noi, singura care a fost la un pas să obțină premiul Oscar pentru rolul Fecioarei Maria din ”Patimile lui Hristos”, dar este și extrem de activă.


In articol:

Pe Maia Morgenstern o vezi peste tot, la teatru, într-un serial tv, în filme de lung metraj, în reclame. La 58 de ani, marea actriță pare a avea mai multă energie ca o femeie de 20. Și totuși, de curând a șocat pe toată lumea când a anunțat că așteaptă pensia. ”Acum aştept pensia. Pensia vine pe numele meu adevărat. Merit”, a spus Maia Morgenstern într-un mesaj pe Facebook.

Citeste si: Maia Morgenstern e fericită la mare cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, pe care îl alintă ”reginul nopții” FOTO

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Morgenstern Emilia Maia Ninel, acesta este numele ei complet, este manager al Teatrului Evreiesc de Stat, iar în această calitatea și-a depus de-a lungul anilor declarația de avere. Cea mai recentă, din iunie 2020, arată că marea actriță, care acum a anunțat că iese la pensie a câștigat anul trecut, doar din salariul său de la Teatrul Evreiesc, 107.288 lei. Nu a fost singura sursă de venit a actriței, aceasta este și profesor la Universitatea Hyperion, de unde a obținut 20.040 de lei. Însă cea mai mare parte a veniturilor sale au fost din drepturi de autor, din colaborări în diverse piese de teatru, reclame, seriale tv, în total 685.665 lei si 6.205,6 euro. În declarația de avere, Maia Morgenstern a mai trecut alți 11.000 de lei din alte surse și un premiu de 8.520 de lei, dar și dobânzi bancare de peste 6.000 de lei. În total, anul trecut, Maia Morgenstern a câștigat peste 860.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 170.000 de euro.

Maia Mongestern pensie
Maia Mongestern, la 58 de ani, vrea sa iasa la pensie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Mesajul de pe Facebook al actriței Maia Morgenstern a intrigat multă lume

Iată mesajul postat pe Facebook de Maia Morgenstern în urmă cu câteva zile: „Aştept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani”, a scris ea. „Am făcut stagiul în provincie. Aşa era legea. Nu mi-a fost uşor. Nu pot zice că mi-a plăcut. Câte trei săptămâni de «turnee» şi deplasări prin toate satele şi catunele din ţară, la ţară. Sau împrejurimi. Case de cultură săteşti. Sau grajduri. Era frig şi zloată şi noroi şi apa prindea pojghiţă de gheaţă în pahar. Dar oamenii ne iubeau, cred. Copii mai ales: gălăgioşi şi curajoşi, ne luau în stăpânire fără complexe sau preliminarii: eram ai lor, le aparţineam, eram proprietatea lor. Îşi însuşeau poveştile, costumele, măştile noastre, fără multe mofturi. Mulţi ani, ani mulţi… Acum aştept pensia. Merit”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Durerea nu mai poate fi oprită. Moartea galopează. Avertisment fără precedent pentru România

Cea mai bună shaorma din lume se face acasă! Rețeta delicioasă și sănătoasă a celebrului chef Adi Hădean

Puterea Dragostei 29 noiembrie. Scandalurile se țin lanț! „Ai creier de pește!”

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune! Cum a început povestea lor de dragoste

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies