Maia Morgenstern e fericită la mare cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, pe care îl alintă ”reginul nopții” FOTO

Acum aproape un an, marea actriță Maia Morgenstern a reluat legătura cu primul ei soț, actorul Claudiu Istodor, cu care a fost căsătorită vreme de 16 ani, până în 1999.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Acum aproape un an, marea actriță Maia Morgenstern a reluat legătura cu primul ei soț, actorul Claudiu Istodor, cu care a fost căsătorită vreme de 16 ani, până în 1999. Cum cei doi au împreună un copil, și el actor, reluarea idilei nu a suprins prea mult, drept dovad și declarațiile Maiei despre subiect. ”Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a declarat Maia Morgenstern când a fost surprinsă luând masa în oraș cu Claudiu Istodor. 

Citeste si: Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată! În conturile actriței sunt peste 400.000 de euro, iar veniturile lunare au ajuns la 15.000 de euro!

Citeste si: Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

De altfel, după ce au petrecut împreună starea de urgență, în vila actriței din București, Maia și Claudiu au dat o fugă în weekend la mare, unde s-au simțit de minune. Pe contul ei de socializare, Maia Morgenstern a și postat câteva fotografii de pe litoral, notând ca descriere, în dreptul imaginii cu Claudiu, alintul de ”reginul nopții”. 

fara descriere

În altă ordine de idei, veniturile Maiei Morgenstern, dezvăluite chiar de actriță în ultima ei declarație de avere, au ajuns la circa 15000 de euro pe lună. Astfel, Maia a primit 107.288 lei (salariu Teatrul Evreiesc), 20.040 lei (salariu Universitatea Hyperion), 685.665 lei (drepturi de autor), 8.520 lei (premii) și 6.205 euro (drepturi de autor). În total, Maia a încasat o sumă aproximativă de 180.000 de euro în anul 2019.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate