Maia Morgenstern, mandra de fiul ei! Cei doi joaca in aceeasi piesa, peste hotare: “Eu ii cer sfatul fiului meu. Am mare incredere in el”

Maia Morgenstern a primit ropote de aplauze la scena deschisa in Germania, unde a jucat alaturi de fiul ei, Tudor Aaron Istodor, in piesa “Tango Final”. Cei doi, mama si fiu s-au intors ieri de peste hotare si au vorbit in exclusivitate cu reporterii WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

fara descriereMaia Morgenstern si fiul ei s-au intors ieri in tara, dupa ce, timp de trei zile, au urcat pe scenele din Stuttgart, Munchen sau Frankfurt, cu piesa "Tango Final", si au incantat cu prestatia lor sali pline de spectatori care i-au rasplatit cu ropote de aplauze.fara descriere“Tango Final”, piesa de teatru in care Maia joaca alaturi de fiul ei, a avut debutul in urma cu 8 ani! Tudor (29 de ani), fiul actritei, s-a apucat de teatru in urma cu 10 ani, iar Maia sustine ca e mandra de baiatul ei si simte o mare placere atunci cand se afla cu el pe scena.fara descriere"Tango Final" este primul spectacol in care joc cu fiul meu. Simt o foarte mare placere atunci cand sunt pe scena alaturi de el.  Avem foarte mare incredere unul in celalalt. Este un exercitiu foarte bun pentru mine. Ca mama iti doresti ce este mai bun pentru copilul tau. Nu l-am indrumat eu catre actorie, el si-a dorit sa faca asta. Joaca de 10 ani si sunt mandra de rezultatele lui. De 8 ani, jucam impreuna pe scena. Suntem exigenti fiecare cu sine. In ciuda unor conditii vitrege sau precare tinem la profesionalism. Eu ii cer sfatul fiului meu cand vine vorba de teatru, pentru ca am foarte multa incredere in el, in deciziile pe care le ia. Este un profesionist”, a declarat Maia Morgenstern, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate