Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț la 20 de ani de la divorț! Cei doi artiști au fost surprinși în ipostaze tandre în miez de noapte

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, fostul ei soț, s-au împăcat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor formează din nou un cuplu, la 20 de ani de la divorț. Cei doi actori s-au separat în anul 1999, după 16 ani de mariaj, iar acum par să fi dat o nouă șansă relației dintre ei.

Maia Morgenstern și fostul soț au fost surprinși împreună

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor joacă împreună într-un serial unde interpretează rolurile de soț și soție. Postura în care s-au aflat a rearpins flacăra dintre ei și, în miez de noapte, au fost surprinși împreună.

Citeste si: Faimoșii Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au lăsat luptele pentru fapte bune

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Explozie într-un bloc cu 12 etaje. Cel puțin 5 oameni au murit

Citeste si: Incredibil, cine a fost chef la nunta Andreei Bălan! E mega cunoscut, dar nimeni nu a știut că el a pregătit totul, chiar înainte de a fi dat afară din emisiune

Au fost la un local unde au discutat mai întâi față în față, apoi el a mers lângă fosta lui soție. La un moment dat el și-a pus mâna pe spatele ei și a mângâiat-o, relatează Cancan.

„Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a declarat Maia Morgenstern, conform sursei mai sus citate.

sursa foto: 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate