Maidanezii ataca din nou! Barbat, in stare grava la spital dupa ce a fost atacat de o haita de caini in zona Garii de Nord

Un bărbat în vârstă de 50 de ani este internat la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost atacat de o haită de câini, în zona Gării de Nord din municipiu, el având răni la cap, la mâini şi picioare, potrivit Mediafax.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit medicilor de la Spitalul Municipal din Timişoara, sâmbătă după-amiază, bărbatul, din comuna Dudeştii Noi, se îndrepta spre Gara de Nord din Timişoara şi a traversat calea ferată pentru a scurta drumul, iar la un moment dat a fost atacat de o haită de câini, fiind muşcat de mâini, de picioare şi în zona capului.

În urma incidentului, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la secţia de urgenţe a Spitalului Municipal, iar după investigaţii medicale el a fost transferat la secţia de chirurgie, unde i-au fost curăţate rănile. Conform surselor citate, bărbatul se află în afara oricărui pericol, este conştient şi în stare stabilă, dar a rămas internat.

Poliţia nu a fost sesizată despre acest caz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate