Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

O tânără sărbătorită a fost cea care i-a făcut un cadou celui plătit pentru divertismentul invitaților, la un majorat din Cluj!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Imaginile șocante


In articol:

Pentru mulți dintre noi majoratul a fost un eveniment pe care l-am organizat cu mare grijă. Mulți oameni și-au dorit să aibă parte de petreceri și cadouri de neuitat, însă cu siguranță cel mai recent majorat care a avut loc în Cluj a intrat în topul celor mai scandaloase petreceri.

Fiind majoratul unei fete, un stripper a fost chemat pentru a încinge spiritele, însă se pare că s-a ajuns prea departe iar fata nu a mai putut rezista: tânăra i-a făcut *** oral dansatorului, de față cu toți prietenii ei, în aplauzele celor prezenți!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Stripperul a fost cel care a primit cadoul

 După mai multe minute de dans, se pare că sărbătorita s-a simțit „prea bine”, astfel că a decis să recurgă la un gest.... extrem. Stripperul a încercat să o acopere pe tânără de privirile invitaților, cu un paravan improvizat dintr-un prosop.

Cei prezenți au avut parte de o atmosferă incindiară, mulți dintre ei fiind încântați de cele petrecute. Mai mulți oameni au filmat isprava sărbătoritei din Cluj, însă imaginile au ajuns virale aproape imediat, strânind o avalanșă de comentarii. În prezent, tânărul care a postat filmarea pare că și-ar fi șters contul de pe rețeaua de socializare.

Reacția lui Livian: „Am avut și eu majorate grele la activ”

Videoclipul ajungând viral, nu a durat mult până când și Livian l-a văzut. Câștigătorul Puterea Dragostei a postat un mesaj prin care a explicat că a trăit și el, la viața lui, majorate și petreceri „grele”, dar nici chiar așa.

„Aducerea unui striper la un majorat ... e majorat, copii, prăinți. Am avut si eu majorate grele la activ, dar pana aici nu s-a ajuns.

Îmi vine greu să cred că a făcut asta... însă, dacă da,.... brr..ne ducem de râpă”, a fost mesajul postat de Livian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine este cel mai nou star al TikTok-ului? Povestea fabuloasă de viață a puștiului

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Remediul suprem pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor: Amestecă această plantă cu mierea de albine și protejează-ți organismul

Încă un adolescent snopit în bătaie de copii care au aceeași vârstă. Băiatul îi imploră să nu-l mai lovească: ”Vă rog să nu mai dați”

Valentina, o profesoară din Galați și-a văzut visul împlinit. Românca, stabilită în Roma, s-a întors la catedră: ”Îngerii mi-au zâmbit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies