Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

O tânără sărbătorită a fost cea care i-a făcut un cadou celui plătit pentru divertismentul invitaților, la un majorat din Cluj!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Imaginile șocante


In articol:

Pentru mulți dintre noi majoratul a fost un eveniment pe care l-am organizat cu mare grijă. Mulți oameni și-au dorit să aibă parte de petreceri și cadouri de neuitat, însă cu siguranță cel mai recent majorat care a avut loc în Cluj a intrat în topul celor mai scandaloase petreceri.

Fiind majoratul unei fete, un stripper a fost chemat pentru a încinge spiritele, însă se pare că s-a ajuns prea departe iar fata nu a mai putut rezista: tânăra i-a făcut *** oral dansatorului, de față cu toți prietenii ei, în aplauzele celor prezenți!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Stripperul a fost cel care a primit cadoul

 După mai multe minute de dans, se pare că sărbătorita s-a simțit „prea bine”, astfel că a decis să recurgă la un gest.... extrem. Stripperul a încercat să o acopere pe tânără de privirile invitaților, cu un paravan improvizat dintr-un prosop.

Cei prezenți au avut parte de o atmosferă incindiară, mulți dintre ei fiind încântați de cele petrecute. Mai mulți oameni au filmat isprava sărbătoritei din Cluj, însă imaginile au ajuns virale aproape imediat, strânind o avalanșă de comentarii. În prezent, tânărul care a postat filmarea pare că și-ar fi șters contul de pe rețeaua de socializare.

Reacția lui Livian: „Am avut și eu majorate grele la activ”

Videoclipul ajungând viral, nu a durat mult până când și Livian l-a văzut. Câștigătorul Puterea Dragostei a postat un mesaj prin care a explicat că a trăit și el, la viața lui, majorate și petreceri „grele”, dar nici chiar așa.

„Aducerea unui striper la un majorat ... e majorat, copii, prăinți. Am avut si eu majorate grele la activ, dar pana aici nu s-a ajuns.

Îmi vine greu să cred că a făcut asta... însă, dacă da,.... brr..ne ducem de râpă”, a fost mesajul postat de Livian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine este cel mai nou star al TikTok-ului? Povestea fabuloasă de viață a puștiului

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Încă un adolescent snopit în bătaie de copii care au aceeași vârstă. Băiatul îi imploră să nu-l mai lovească: ”Vă rog să nu mai dați”

Valentina, o profesoară din Galați și-a văzut visul împlinit. Românca, stabilită în Roma, s-a întors la catedră: ”Îngerii mi-au zâmbit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies