Vedete

Malina Olinescu ar fi implinit astazi 39 de ani! "Ea va canta pentru toti cei dragi de ziua ei de nastere"

Malina Olinescu ar fi implinit astazi 39 de ani, regretata artista fiind nascuta exact in aceeasi zi ca mama ei, Doina Spataru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


In memoria Malinei se organizeaza in aceasta seara un spectacol la Sala Savoy a Teatrului de Revista "Constantin Tanase”.

„Am născut-o pe Mălina de ziua mea de naştere. De cele mai multe ori, la aniversările noastre eram plecată din ţară, având contracte în Germania. Atunci sigur că ne felicitam de la distanţă, prin telefon. Când eram acasă însă ne sărbătoream ziua împreună fie acasă, fie ieşeam la un restaurant noi trei: eu şi fetele mele. Iniţial, n-am vrut să am niciun moment în acest spectacol, dar Călin (Geambaşu – n.r.) a dorit să interpretez o melodie. Ne-am gândit amândoi să cânt piesa «Te sigo amando» (Eu încă te iubesc), care face parte de pe coloana sonoră a unei telenovele şi care îi era foarte dragă Mălinei. Desigur, voi rosti şi câteva cuvinte”, a spus Doina Spataru pentru Ring.

Cei care au cunoscut-o pe Malina si au admirat-o vor avea ocazia sa o asculte din nou cantand diseara.

„Tot spectacolul e o surpriză, ideea inedită îi aparţine lui Călin, căruia nu ştiu cum să-i mulţumesc pentru iniţiativă şi pentru munca titanică pe care a depus-o împreună cu toţi colegii Mălinei din formaţie. Protagonista acestui eveniment va fi chiar Mălina. Se va vorbi despre Mălina, iar ea ne va cânta, pentru toţi cei dragi ei, în ziua ei de naştere. Printre invitaţi se vor număra renumitul producător TVR Titus Munteanu, cel care a lansat-o pe Mălina la «Şcoala Vedetelor», Andrei Nourescu, care a lucrat cu ea ca manager, şi Adrian Romcescu, cel care i-a compus melodii cu ajutorul cărora a luat premii. În rest, va cânta Mălina”, a explicat mama ei.



"Azi va fi cel mai important eveniment al vieţii mele de mamă, care îmi va aduce ceva mai mult decât bucurie şi nu va lăsa durerea să se manifeste multă vreme în sufletul meu. E cel mai mare cadou şi sper să nu plâng din cauza emoţiilor", a completat Doina Spataru.

 

Malina Olinescu ii da putere Doinei Spataru! "Visele in care mi-a aparut Malina mi-au alinat durerea"

Uite ce monument emotionant i-a facut Doina Spataru fiicei ei Malina Olinescu! "I-am pus si un inger pe cruce"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune