Mamă a doi copii, bătută cu sălbăticie de iubit! Este revoltător ce pedeapsă i-au dat judecătorii

O mamă din Marea Britanie a fost bătută cu sălbăticie de către iubit. Judecătorii i-au dat aceștuia o pedeapsă mult prea mică. E revoltător ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Jenna Hurley, mamă a doi copii, a stat ani la rând lângă un bărbat care era violent. Ultimul atac a lăsat-o pe femei pină de vânătăi pe tot corpul și cu ochii umflați din cauza loviturilor repetate. Pentru ceea ce i-a făcut, Mark Whiteside a intrat la închisoare, însă nu pentru mult timp.

Jenna, originară din Kirkham, Lancashire, și-a scris povestea pe Facebook, revoltată de faptul că cel care a fost la un pas de a o ucide ar putea fi eliberat după doar șase luni de închisoare.

fara descriere

Motivul pentru care agresorul a primit o pedeapsă atât de mică

Jenna a mărturisit pe pagina ei de Facebook de ce tatăl fiului ei nu a primit pedeapsa pe care ea și mulți alții credeau că o merita, după ce a bătut-o cu sălbăticie.

„Îmi este foare greu să fac asta, să-mi „spăl rufele” în public. Azi am stat în sala de judeată, așteptând să aflu pentru cât timp va merge la închisoare tatăl fiului meu de doar un an, pentru lovire. „Lovire”, pentru că nu aveam oase rupte și pentru că a folosit scuza că băuse prea mult, deși mă bătuse în repetate rânduri când era treaz”, a scris tânăra pe pagina ei de Facebook.

fara descriere

„A fost condamnat la 21 de luni de închisoare, dar din cauza sistemului nostru și a reducerii la care are dreptul, ar putea ieși după doar șase luni, iar asta nu este destul pentru mine”, a mai scris ea.

Internauții care i-au citit povestea au redistribuit-o și s-au arătat revoltați de pedeapsa mică pe car judecătorii britanici i-au oferit-o agresorului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate