Mama Alexandrei Măceșanu vorbește după două luni de suferință! Un interviu exclusiv, duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Duminica, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” vine in intampinarea telespectatorilor sai cu materiale exclusive, de ultima ora, in cazul crimelor din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Gheorghe Dincă, alias “monstrul din Caracal”, omul al cărui nume este pronunțat în fiecare clipă, de o țară întreagă a stârnit controverse odată cu ultima aparitie. De 59 de zile, Gheorghe Dinca e personaj principal într-un serial care se derulează în timp real, și al cărui final nimeni nu îl bănuiește.

fara descriere

În urmă cu două luni, mecanicul auto de la marginea Caracalului avea să ajungă peste noapte în centrul atenției! De atunci, Dincă ține prima pagină a ziarelor, e subiect principal în talk-show-urile televizate, dar și în discuțiile de pe stradă. Este sau nu, Gheorghe Dincă criminalul celor două copile, Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu? Ascunde sau nu adevărul? Apără sau nu pe cineva? Sunt întrebări la care o țară întreagă asteapta răspunsul, cu sufletul la gura, în timp ce anchetatorii se străduiesc să pună cap la cap ițele încurcate ale cazului, care pare că a trezit din amorțeală toată țara.

Citeste si: ȘOC! Gheorghe Dincă scapă de colegii de celulă! Anchetatorii i-au făcut pe plac criminalului din Caracal! Ce se va întâmpla cu el peste puțin timp

fara descriere

Vorbim de drama a două familii care ar putea fi a oricăruia dintre noi. Imaginea sfidătoare a celui care i-ar fi ucis copila, sfâșăie însă, și mai tare inima mamei Alexandrei. După două luni de suferință, femeia vorbește în exclusivitate, astăzi, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”.

Citeste si: Scene halucinante surprinse la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal! Un polițist a făcut o gafă uriașă! L-au dat imediat afară de acolo

fara descriere

Tot astăzi, telespectatorii vor putea urmări declarațiile exclusive ale unor psihologi, psihiatri și specialisti in limbajul mimico gestual, care încearcă să contureze profilul lui Gheorghe Dinca.

Cum se explică schimbarea majora nu doar fizica, ci si la nivel comportamental al acuzatului? Ce transmite, de fapt, criminalul din Caracal si cum arată labirintul minții sale sunt întrebări la care aflăm răspunsurile duminică, de la ora 14:30, într-o ediție specială “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate