Mama Andreei Tonciu nu stie nimic despre sarcina fiicei ei: "Andreea nu mi-a zis nimic. Nu cred ca e insarcinata”

Andreea Tonciu a facut, zilele trecute, un test de sarcina in direct, in cadrul unei emisiuni. Testul respectiv ar fi iesit pozitiv, ceea ce inseamna ca bruneta ar fi insarcinata. Astfel, Andreea a dat de inteles ca urmeaza sa-i daruiasca un copil iubitulu ei, Nicolae Mitea. Ei bine, mama Andreei,

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierefara descriereAstfel, Andreea a dat de inteles ca urmeaza sa-i daruiasca un copil iubitulu ei, Nicolae Mitea. Ei bine, mama Andreei, Maria Tonciu, nu stia ieri ca fiica ei ar fi gravida si, mai mult, nu-i vine sa creada. “Eu nu am vorbit cu Andreea despre asa ceva, nu mi-a zis nimic. Nu cred ca ar fi insarcinata. Ma gandesc ca mi-ar fi zis si mie. Sau poate vrea sa-mi zica dupa cateva luni cand nu se mai poate face nimic pentru ca stie ca eu nu sunt de acord cu asta. Copilul trebuie facut la timpul lui, dupa nunta si toate cele", a declarat Maria Tonciu pentru WOWbiz.ro.

Pe de alta parte, ea ne-a mai dezvaluit ca s-a saturat sa se tina de capul Andreei ca sa-si ia permisul de conducere. Se pare ca iubita fotbalistului ar fi incercat sa-si ia examenul de patru-cinci ori, insa n-a reusit. “Andreea a dat examen pentru permis, la 18 ani. L-a dat de vreo patru-cinci ori si l-a picat. Ea invata chestionarele, nu legislatia. Si cred ca a prins o frica de nu mai vrea sa conduca. Tatal el i-a cumparat vreo trei masini in anii astia, crezand ca asa o va ambitiona. Dar masinile au stat in parcare. Totusi cred ca isi va lua permis pana la urma, caci o aud ca se tot plange ca da multi bani pe taxi. Iubitul ei sta in zona Fundeni si pana in centru e ceva de mers. Si e si pacat, ea face treaba in casa, curatenie, mancare, nu e posibil sa nu conduca si ea o masina", ne-a mai zis Maria Tonciu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate