Mama Anei Mocanu nici nu stia de sarcina fiicei ei! "Nu trebuia sa aflu de la televizor"

Asistenta de televiziune a ramas insarcinata in urma cu cativa ani.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAna Mocanu isi propusese sa faca un chiuretaj pentru ca nu se considera pregatita pentru un copil. Pana sa faca asta, au aparut anumite probleme si a avut sangerari, ajungand in pragul unui avort spontan.

"Ne-am despărţit pentru că nu eram făcuţi unul pentru celălalt. El pleca mereu, eu munceam. S-a întâmplat acum mulţi ani. Am luat decizia să nu păstrez copilul pentru că eu luasem multe pastile, fusesem la solar, fumam şi m-am gândit că exista riscul să nu fie un copilaş normal. Embrionul deja se desprinsese şi apăruseră sângerările... Am vrut un pic aşa să-l păstrez. Şi el îşi dorea copilul. Dar, am zis că eram prea mică. Ce făceam eu cu un copil? Ştiam eu ce să fac cu el? Voi eraţi plecaţi, eu şi Andrei ne certam mai mereu, eu eram numai cu fetele. Eu îmi doream orice. Îmi pare rău că nu l-am păstrat", a spus Ana Maria Mocanu in emisiunea sa de la Antena Stars.

Mama asistentei nu stia de sarcina, a aflat de la televizor si s-a suparat.

"Nu erai, mami, mică. Ce, la vârsta asta mai eşti mică? Te-ar fi ajutat mama, nu te-aş fi lăsat. Nu era foarte greu aşa cum ţi-ai fi închipuit. Trebuia să-l păstrezi dacă ţi-l doreai. Mie mi-au plăcut fetele, dar atunci când am rămas însărcinată cu Mica îmi doream băiat. Doctorul m-a păcălit şi mi-a spus până la 8 luni că e băiat. Dacă ţi-l doreai, trebuia să-l păstrezi. Îmi pare rău, nu trebuia să aflu de la televizor", a declarat mama Anei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate