Mama Anei Otvoş, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu femeia în aeroport în urmă cu doar câteva ore! DECLARAŢII EXCLUSIVE

La Otopeni, ”războinica” a fost primită cu mare emoţie!

Distribuie pe:

Autor: C.I., Radu C. Munteanu

Ieri, la aeroportul Otopeni, a fost forfotă mare! Ana Otvos s-a întors în România după patru luni petrecute în Republica Dominicană, ca o adevărată câştigătoare a Exatlonului!

Cum era firesc, la faţa locului a venit prietenul ei, Alin, dar şi întreaga familie, de la mama ”războinicei” până la nepoţica ei cea mică! (intră să vezi ce au spus mexicanii despre Corina Petruţ)

Ana Otvoş a impresionat-o pe mama ei! ”Nu ştiţi cum a fost sufletul meu în lunile acestea”

Dintre toţi, cea mai emoţionată a fost mama Anei, care a plâns încontinuu până când şi-a strâns fiica în braţe! Otvoş a impresionat-o pe femeie atât de mult în această perioadă încât, zile şi nopţi, ea a vărsat lacrimi amare de…dor!i

”Numai mama să nu fii! Nu ştiţi cum a fost sufletul meu în lunile acestea, parcă aveam numai pumnale în inimă! Vă spun sincer că mi-a fost foarte greu.

Am plâns ca niciodată. Acum, însă, că a venit acasă, m-am mai liniştit! Vreau doar să o strâng în braţe şi să îi spun cât de mult pot să o iubesc”,a spus părintele uneia dintre cele mai puternice şi îndrăgite concurente de la Exatlon!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fanii sar în apărarea razboinicei Ana Otvoş, după ce aceasta a fost jignită de Giani Kiriţă la Exatlon! Ce imagini cu tânăra au postat

Apropieri suspecte intre Iulian si Ana Otvos! Alin, iubitul Razboinicei, a reactionat: "I-am spus sa nu se apropie de femeia mea ca ii rup capul"

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies