Mama Antoniei, uimita ca fiica ei s-a despartit de sot: “Nu stiu nimic despre asta!”

Antonia Iacobescu si Vincenzo Castellano s-au despartit, insa ultimii care au aflat despre separarea lor au fost chiar parintii vedetei. Atat tatal, cat si mama artistei au fost anuntati de catre echipa WOWbiz.ro ca cei nu mai formeaza un cuplu. ##VIDEO4932##

Distribuie pe:

fara descriereMama Antoniei a ramas masca atunci cand au auzit cutremuratoarea veste, mai ales ca artista si sotul ei au impreuna o fetita, in varsta de doi ani, pe nume Maya.

Reporterii WOWbiz.ro au gasit-o pe mama Antoniei, in varsta de 46 de ani, la locul de munca. Ea vinde bijuterii intr-un luxos hotel din centrul Capitalei, iar azi parea relaxata, zambitoare, ca si cand nimic nu avea cum sa-i strice buna dispozitie. Imbracata intr-o rochie neagra, pana la genunchi, Denise Iacobescu s-a strambat in toate felurile cand a auzit vestea despartiriicopilei sale de sot. Ea a lasat sa se inteleaga ca habar nu avea de o asemenea isprava.

fara descriere

“Nu am vazut nimic. Nu stiu nimic despre asta si nici nu vreau sa stiu! Nu vorbesc despre viata fiicei mele, nu ma intereseaza!”, a declarat se Denise Iacobescu, imediat ce si-a revenit din uimire.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate