Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIV

Andreea Anghel, mama lui Ionuţ, copilul care, acum cinci ani, a murit sfâşiat de câini în Parcul Tei, este disperată pentru că cel de-al doilea fiu al ei este în pericol.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, ea a recunoscut, la modul cel mai cinstit cu putinţă, că în aceste momente se gândeştă să-şi retragă copilul de la şcoală din cauză că respectiva unitate de ănvăţământ îl va primi, la cursuri, pe băieţelul car eşi-a ucis bunica.

”Incredibil şi incalificabil! Trecând peste protestele părinţilor care resimt un real pericol pentru copiii lor, deoarece acest copil care şi-a omorât bunica într-un acces de furie, poate deveni oricând agresiv şi imprevizibil faţă de copiii noştri, şi care a fost refuzat să se înscrie în numeroase alte şcoli, se încearcă înscrierea lui la şcoala noastră, caz în care voi fi nevoită să îmi retrag copilul de la această şcoală, deoarece mi-e teamă pentru siguranţa lui”, a anunţat Anrdeea Anghel.

Mai mult decât atât, a explicat Andreea Aghel, mama băieţelului care a fost ucis de câini în Parcul Tei a explicat, fără mânie, că nu I se pare normal un asemenea gest. ”Nu e vorba de discriminare, este vorba că nu putem şti ce reacţii imprevizibile poate avea acest copil faţă de copiii noştri! Nu există garanţii în acest sens”, a mai spus ea..

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Crima care a şocat România

Copilul de nouă ani şi-a omorât bunica în luna mai, cu un cuţit, din motiv că aceasta nu i-ar fi permis să se joace la calculator, naşte controverse uriaşe şi la cinci luni distanţă de la oribila crimă. Mai exact, el nu este primit în nicio şcoală din cauza protestelor părinţilor, aceştia temându-se că băiatul ar putea recidiva.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

BOMBA pensiilor: Se dau super mulți bani! Surpriză fără precedent pentru 7 milioane de români

Alertă printre salariați! Guvernul a decis: Salariile acestor angajați vor fi înghețate

Spovedania mamei lui Ionut, băieţelul sfâşiat de câini! ”Mă blocasem în acea suferinţă” Andreea Anghel s-a hotarat sa rupa tacerea si face dezvaluiri cutremuratoare! Cum se...

Familia lui Ionuţ Anghel, amânată din nou de judecători! Când află tatăl băiatului ucis de câini dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies