Mama bărbatului care a făcut masacrul din Săpoca, declarații halucinante: ”Băuse două guri de bere, vomita”

Mama bărbatului care a omorât 5 persoane a vorbit despre el!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Atât familia, cât și localnicii sunt șocați de ce a putut face bărbatul. Bogdan Lungu, bărbatul de 38 de ani, era internat în Spitalul din Săpoca. Bărbatul era necăsătorit, nu avea serviciu și lucra ca zilier.

Miercuri a fost la cules pepeni și acolo ar fi băut peste măsură, a făcut o criză și din această cauză a fost dus la spital. De la Spitalul Județean a fost trimis la Săpoca, conform Digi24.

Mama lui a dat declarații.

fara descriere

- Da, are animale. El era cu tot. Cu el eram aici, spune mama agresorului. A venit acasă, a făcut baie și seara i-a venit rău, că vomita, a povestit ea.

- Băuse?

- Cică două guri de bere, la câmp. De la Spitalul Județean l-au trimis la Săpoca.

- A mai avut episoade de violență?

- Mai înjura, dar nu că bătea, că făcea alte probleme, spune mama.

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc! A murit Tararache!

fara descriere

Citeste si: Cumplit! Un tânăr din Medgidia a vrut să se sinucidă sub podul A2! Adrian și-a dat foc în timp ce se afla în mașină. Ce mesaj video a transmis

Citeste si: Mama Luizei Melencu, apel către autorități: ”Trebuie să o căutăm pe această doamnă”. Ce legătură are cu Dincă

„Am fost cu fratele și cu doi prieteni, pe la 15:00. Judeca ca un om normal. Nu era nimic ieșit din comun”, spune Ovidiu, prieten al agresorului.

„Era băiat ca lumea. Era cuminte. De când sunt eu aici, din 95, nu l-am văzut niciodată beat. N-am auzit pe stradă sau să facă scandal acasă. El se mai ocupa cu caii, se pricepea la potcovit caii. Era muncitor, dar nu știu ce s-a întâmplat cu el. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva”, spune un vecin.

„Muncea la câmp, avea cai, avea animale. Toamna mereu îl vedeam mereu cu lemne, se ducea la muncă, aducea lemne, vindea pe acolo. Am sunat de am întrebat și eu un vecin și mi-a zis că, într-adevăr, când consuma alcool, devenea violent și a mai avut conflicte cu maică-sa”, a declarat un alt vecin, Sorin Tănase.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate