Mama Daianei de la Puterea Dragostei, în război cu Ella. Femeia îi aduce acuzații grave concurentei: „Ești foarte tupeistă”

Familiile intervin în scandalul dintre Ella și Daiana de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Mama Daianei de la Puterea Dragostei, în război cu Ella. Femeia îi aduce acuzații grave concurentei
daiana


In articol:

Scandalul dintre Ella și Daiana de la Puterea Dragostei ia amploare. După ce a văzut că Ella este susținută de prietenii ei, care au intrat live pentru a-i lua apărarea brunetei, Daiana a explodat și a rugat-o pe mama ei să facă același lucru. Femeia a intrat astfel în direct, în emisiune, și a atacta-o dur pe Ella. Aceasta a acuzat-o pe concurentă că a despărțit-o pe fata ei de Gabi.

Mama Daianei intervine în scandalul fiicei ei cu Ella

După bătaia pe care a primit-o de la Daiana, Ella a primit susținere atât din partea familiei, cât și din partea fanilor ei, care au atacat-o pe Daiana pe rețelele de socializare, ba chiar au cerut descalificarea acesteia din emisiune pentru fapta sa. Cele două se pare că nu reușesc să lase la o parte războiul și continuă să se certe în emisiune.

Mama Daianei de la Puterea Dragostei, în război cu Ella. Femeia îi aduce acuzații grave concurentei: „Ești foarte tupeistă”
ella

Citeste si: Educație sexuală în scoli. Metoda prin care este predată din toamnă

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Lili Sandu, înșelată de Silviu Tolu? Vedeta vorbește despre infidelitate și spune lucrurilor pe nume: „A fost făcut cu cap...”

Citeste si: Nelson Mondialu i-a dat fatala lui Livian de la Puterea Dragostei. Ce a putut să îi facă propriul tată?

Daiana și Gabriel au criticați dur pe conturile de socializare ale Ellei, iar fosta iubită a lui Gabi nu a suportat și a rugat-o pe mama ei să o pună la punct pe Ella. Zis și făcut. Femeia a intrat în direct și a făcut-o cu ou și cu oțet pe aceasta din urmă. 

Mama Daianei: Ella, văd că de acasă de la tine se vede totul roz. (...) Tu crezi că ai vorbit suficient de frumos la persoana Daianei și a lui Gabriel?

Daiana: Spuneți-mi cu ce am greșit?

Mama Daianei: Să îți spun cu ce ai greșit? Păi nu știi cu ce ai greșit? Ești foarte tupeistă. Vrei să îți spun cuvânt cu cuvânt ce ai făcut sau ce? Nu mă enervez, dar văd că fata asta are impresia că vorbește cu voi acolo. Te simți împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel? 

Mama Daianei de la Puterea Dragostei, în război cu Ella. Femeia îi aduce acuzații grave concurentei: „Ești foarte tupeistă”e
ella

Ella: Eu i-am despărțit? Înseamnă că a fost un cuplu foarte șubred. Eu nu sunt fericită în momentul în care un cuplu se desparte. Așa că nu am nicio treabă. Înseamnă că nu este băiatul potrivit sau poate nu e ea fata potrivită pentru el. Doamnă dragă, aveți o vârstă și vă respect. Dacă ei doi s-au certat doar din ce a fost pe Tv, îmi pare rău.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iubita lui What's Up a dat cărțile pe față! Ce spune Alice Badea despre comportamentul lui: „Țipă, se agită foarte tare”

Culiță Sterp a uitat-o definitiv pe Carmen de la Sălciua! Declarație de dragoste pentru o fată misterioasă din viața lui: „Să avem o familie și un cămin împreună”

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Dublarea alocațiilor. Legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, vine la Ștafeta Mixtă cu Alex și Cornelia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies