Stiri

Mama de 42 de ani, gasita moarta in mijlocul strazii si imbracata doar in sutien. Ce au gasit oamenii legii cand s-au uitat mai bine in casa? Nici familiei nu i-a venit sa creada

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mama de 42 de ani, gasita moarta in mijlocul strazii si imbracata doar in sutien. Ce au gasit oamenii legii cand s-au uitat mai bine in casa? Nici familiei nu i-a venit sa creadaicon photo
O femeie de 42 de ani din SUA a fost gasita moarta, in mijlocul strazii si aproape dezbracata. Dawn Martin West, mama a unei fetite de 12 ani, a fost descoperita pe strazile din Calera, Alabama, fara suflare, cu suspiciunea de crima, potrivit mirror.co.uk.


In momentul investigatiilor, politistii au descoperit ca femeia se afla in spatele unei afaceri online si se ocupa de un site cu profil adult, acolo unde le oferea membrilor continut video explicit pentru 15.99 dolari pe luna.


Deocamdata nu se stie daca sotul ei, Jeff si fiica ei de 12 ani se aflau acasa in momentul in care femeia si-a dat ultima suflare.
Oamenii legii fac cercetari si vor sa afle daca ocupatia ei are vreo legatura cu moartea ei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune