Mama Denisei Manelista face primele declaratii! Geta Raducu a reactionat dur: "Florin Peste trebuie batut de mine"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereDe cateva zile, boala Denisei Raducu, alias Denisa Manelista, a fost inlocuita de un nou subiect controversat, si anume, ce a cauzat degradarea brusca a organismului artistei, dar si numeroase dispute din familie.
Totul a luat amploare dupa ce Florin Peste, unchiul Denisei si cel care a lansat-o in industrie, a aruncat numeroase acuzatii la adresa actualului impresar al Denisei, Liviu Dovleac. Barbatul sustine ca familia a profitat de artista si au fortat-o sa cante pana la epuizare.fara descriere
Daca pana acum s-a ferit sa apara public cu orice fel de declaratie, Geta Raducu a reactionat dur la auzul acuzatiilor aduse de Florin Peste. Contactata de WOWBiz, prin telefon, mama Denisei a avut o reactie pe masura.
"Denisa Doarme. La telefon este mama ei. Ne-au mancat! Florin Peste trebuie batut de mine, de mama ei!", a fost reactia femeii.

fara descrierefara descriere
In aceste momente, Denise se afla acasa, unde se recupereaza sub atenta supraveghere a medicilor. Urmareste AICI ultimele imagini surprinse cu Denisa, din rezerva ei de spital. Artista arata mult mai bine, apare aranjata, in timp ce isi butoneaza cu atentie telefonul mobil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate