Vedete

Mama Dianei Belbita, declaratie emotionanta la intoarcerea fiicei sale de la Exatlon! “Nu o las eu” VIDEO EXCLUSIV

Mama Dianei Belbita i-a facut o surpriza fiicei sale si a asteptat-o la aeroport, atunci cand aceasta s-a intors de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Mama Dianei Belbita, declaratie emotionanta la intoarcerea fiicei sale de la Exatlon! “Nu o las eu” VIDEO EXCLUSIVicon photo
Diana Belbita a fost in competitia Exatlon mai bine de trei luni, perioada in care mama ei, Crina Belbita nu a vazut-o decat la televizor.

Chiar daca isi dorea ca fiica ei sa ramana cat mai mult la Exatlon, chiar sa castige competitia, Crina Belbita si-a asteptat cu nerabdare copilul acasa. Desi a vorbit cu Diana, imediat ce aceasta a fost eliminata, Crina Belbita nu i-a spus ca o va astepta la aeroport, tocmai pentru a-i face o surpriza.


“Nu puteam sa nu vin sa-mi vad fata, sa o imbratisez prima, de cum ajunge in tara!”, ne-a marturisit mama Dianei.

Crina Belbita ne-a spus ca nu a avut timp sa-i pregateasca fiicei sale bunataturi, dar asteapta ca aceasta sa-i faca o lista intreaga, de mancaruri cu carne si multe dulciuri, de care e sigura ca a dus lipsa.


Familia Dianei Belbita locuieste la Strehaia, desi, de cativa ani, luptatoarea in cusca, supranumita “Printea Razboinica” s-a mutat la Oradea, acolo unde se antreneaza.
Crina Belbita este hotarata insa ca in urmatoarea perioada sa nu se desparta de fiica ei si sa o rasfete, asa cum facea cand aceasta era copil. “Doua saptamani nu va intra in sala. Nu o las eu. Doua saptamani e a mea”, ne-a marturisit mama Dianei Belbita, concurenta eliminata de la Exatlon saptamana ce s-a incheiat.
 

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţiicon photo

Vedete

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţi

Premii excepţionale luni seară la ”Vrei să fii milionar?”, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D

Titlu secțiune