Mama Dianei Belbita, declaratie emotionanta la intoarcerea fiicei sale de la Exatlon! “Nu o las eu” VIDEO EXCLUSIV

Mama Dianei Belbita i-a facut o surpriza fiicei sale si a asteptat-o la aeroport, atunci cand aceasta s-a intors de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Diana Belbita a fost in competitia Exatlon mai bine de trei luni, perioada in care mama ei, Crina Belbita nu a vazut-o decat la televizor.

Chiar daca isi dorea ca fiica ei sa ramana cat mai mult la Exatlon, chiar sa castige competitia, Crina Belbita si-a asteptat cu nerabdare copilul acasa. Desi a vorbit cu Diana, imediat ce aceasta a fost eliminata, Crina Belbita nu i-a spus ca o va astepta la aeroport, tocmai pentru a-i face o surpriza.

“Nu puteam sa nu vin sa-mi vad fata, sa o imbratisez prima, de cum ajunge in tara!”, ne-a marturisit mama Dianei.

Crina Belbita ne-a spus ca nu a avut timp sa-i pregateasca fiicei sale bunataturi, dar asteapta ca aceasta sa-i faca o lista intreaga, de mancaruri cu carne si multe dulciuri, de care e sigura ca a dus lipsa.

Familia Dianei Belbita locuieste la Strehaia, desi, de cativa ani, luptatoarea in cusca, supranumita “Printea Razboinica” s-a mutat la Oradea, acolo unde se antreneaza.
Crina Belbita este hotarata insa ca in urmatoarea perioada sa nu se desparta de fiica ei si sa o rasfete, asa cum facea cand aceasta era copil. “Doua saptamani nu va intra in sala. Nu o las eu. Doua saptamani e a mea”, ne-a marturisit mama Dianei Belbita, concurenta eliminata de la Exatlon saptamana ce s-a incheiat.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: