Vedete

Mama Dianei Belbita, dupa nominalizarea fiicei sale si criticile aduse de fanii Exatlon: „Diana nu e mahalagioaica! De mica era foarte ambitioasa!” Ce spune Crina Belbita despre ruptura din echipa Faimosilor EXCLUSIV

Diana Belbita este una dintre cele mai tenace din competitia Exatlon. Acum, Belbita se afla pe lista celor trei nominalizate de echipa pentru eliminare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Tensiunile din Republica Dominicana, dupa propunerea spre eliminare a Dianei Belbita, au atins in emisiunea Exatlon din 17 aprilie cote alarmante in echipa Faimosilor si au fost traite la intensitate maxima si de mama luptatoarei de MMA, supranumite "Printesa Razboinica"

Crina Belbita crede ca Vladimir Draghia si Giani Kirita au pus-o pe nedrept la zid pe fiica sa si considera ca totul este un plan orchestrat de partea masculina a echipei Faimosilor.

Mai mult, mama Dianei crede ca fiica sa a fost afectata de ceea ce s-a intamplat pentru ca  nu se astepta sa fie acuzata ca este un sportiv slab, in conditiile in care a dat totul pentru echipa pe trasee,  jucand si accidentata.
Crina Belbita spune ca Diana este extrem de ambitiosa si atunci cand i se spune „nu” vrea sa i se aduca si explicatii. „De mica era foarte ambitioasa. Cand isi dorea ceva, trebuia sa ajunga acolo unde isi dorea. Daca ii spuneai <Nu>, trebuia sa ii explici cu lux de amanunte de ce e <Nu>”, povesteste cea care i-a dat viata.

In familie, Diana era cea mai mica, insa ea era liderul grupului de prieteni cu care se juca. Fratele ei, cu doi ani mai mare, si verisorul, se plangeau adesea: „<Daca Diana nu este cu noi, nu stim sa ne jucam>. Diana dadea tonul, ea lua deciziile, ea ii organiza in jocurile lor de copii”.

A plecat de acasa, la Severin,  dupa primul an de liceu, fara sa stea pe ganduri. "Practic, si-a luat soarta in propriile maini. A stiut exact ce vrea. Stiam ca vrea sa performeze, sa treaca peste limita de la Strehaia, de unde, la un moment dat, nu putea sa mearga mai departe. Am ajutat-o cu transferul, am avut incredere deplina in ea si nu m-a dezamagit absolut deloc”.

Intre Diana si cea care i-a dat viata s-a consolidat o legatura care rareori se intalneste intre mama si fiica. De altfel, Crina Belbita a fost mereu prima sustinatoare a fiicei sale chiar daca multora le vine greu sa creada ca aceasta isi poate privi copilul in timp ce se bate in cusca. Cat despre evolutia de pana acum de la Exatlon, mama Dianei Belbita spune: „Diana se descurca foarte bine la Exatlon. Stiu… uneori se grabeste la finalizare, alteori nu e atenta. Poate oboseala de pe traseu isi spune cuvantul... Si cum o stiu e ca e perfectionista, imi dau seama cat de mult se implica”

Mama Dianei Belbita, dupa nominalizarea de la Exatlon: "S-a produs o ruptura"

In ceea ce priveste tot ce se comenteaza pe paginile de socialziare, Crina Belbita a devenit experta, citind tot ce se scrie despre Exatlon si fiica ei.  „Am devenit dependenta de net. Ignor toate barfele, efectiv le ignor. Diana e o fire ambitioasa, nu e mahalagioaca, asa cum au scris pe Facebook cei care nu au suportat-o. Eu o cunosc – e luptatoare. Uneori as vrea, atunci cand e lovita, sa stea si sa nu concureze, dar ea nu asculta de nimeni, nici macar de medici. E un copil care se poarta natural, nu cu fite… Daca ceilalti o vad altfel, ca e aroganta, ca e increzuta, ca e nu stiu cum, este fix problema lor. Si ce ii place ei mult – are spirit de echipa, colegialitate, vrea sa isi ajute colegii, sa se sacrifice pentru ceilalti. Acesta tot timpul a fost punctul ei forte”, a mai spus mama Dianei.

Dupa nominalizarea din Arena Exatlon din 17 aprilie, Crina Belbita crede ca in echipa Faimosilor s-a produs o ruptura care cu greu va putea fi reparata. "E clar ca ruptura s-a produs intre ei, la cum o cunosc eu pe Diana, in momentul in care isi da seama ca cineva e pervers, se retrage. Ii va fi foarte greu sufleteste pentru ca va fi singura, va trebui sa lupte. Va fi ea impotriva lor. Nu mai poate avea increde in unul care ii spune <Nu stii sa inoti, nu mai stai!> sau in altul care spune <E mai bun nu stiu care decat tine!>. E o lectie de viata pentru ea, e tanara, va trece peste, indiferent de rezultatul care va fi in seara asta", a subliniat Crina Belbita.

 

Galerie foto