Mama Elodiei, declarații șocante despre Patrick, nepotul pe care nu l-a mai văzut de ani buni EXCLUSIV

Drama Emiliei Ghinescu, mama Elodiei, este nesfârșită. Și-a pierdut fiica, ucisă brutal de Cristian Cioacă, iar nepotul nu și l-a mai văzut de ani buni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Durerea unei mame al cărui copil a fost ucis este nemăsurată, dar când singurul nepot, băiatul care i-a rămas de la fiică, îi este luat fără milă, sufletul nu poate decât să-i fie sfâșiat.

Așa trăiește mama Elodiei, cu dorul de nepotul care nici nu știe cum mai arată, care s-a transformat departe de ochii și de îmbrățișările ei, dintr-un băiețaș, într-un adolescent de 15 ani. 

Sunt mulți ani de când femeia duce dorul lui Patrick și trăiește doar cu speranța că, la un moment dat, băiatul va înțelege adevărul, va veni să o îmbrățișeze și să pună o floare la mormântul mamei sale, chiar dacă acest mormânt este gol.

Reporterii WOWbiz.roau stat de vorbă, cu Emilia Ginescu, mama Elodiei, iar durerea din glasul acesteia spune multe despre tristețea unei bunici ținute departe de nepot.

”Ultima dată când l-am văzut pe Patrick era mic, era prin clasa a doua. Deși am câștigat peste tot în instanța, ei (n.r. familia lui Cristian Cioacă) nu i-au dat voie să ne vadă, să ne întâlnim cu el.

Acum e mare, e deja în clasa a VIII-a, va fi licean în curând. Mătușa lui, sora lui Cioacă este cea care îl crește, l-a învățat de rău, să vorbească urât. Avem speranță, nu ne-o pierdem, că poate cândva va veni și la noi, la mormântul mamei lui. Acum însă are interzis. Nu știu ce i-au spus despre noi, despre mama lui”, ne-a spus Emilia Ghinescu.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Femeia a întrerupt orice legătură, nici nu a mai încercat să-și vadă nepotul, pentru că îi face rău să vadă indiferența, și poate alte sentimente chiar mai rele, în ochii lui.

Citeste si:Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă, împreună la tribunal! Ce s-a întâmplat la 11 ani de la dispariţia avocatei

Despre Patrick află informații doar din

presă. Așa a aflat că Patrick joacă baschet de performanță la un club din Pitești, acolo unde locuiește, alături de sora lui Cristian Cioacă. Tot din zvonuri spune mama Elodiei că a aflat că este posibil ca pe Patrick să nu-l mai cheme în curând Cioacă, ci să poarte numele mătușii sale.

Mama Elodiei, dezvăluiri despre nepotul său: Patrick ar putea să nu mai poarte numele de Cioacă

”Am înțeles că sora lui vrea să-i schimbe și numele de familie lui Patrick. Să nu-l mai cheme Cioacă,  ci Ene, cum o cheamă pee a în urma căsătoriei. Poate că numele Cioacă îi face rău lui Patrick, nu mai sunt copii, la școală poate se vorbește despre el și probabil cp nu în termeni frumoși”, a mai spus mama Elodiei care pare că-și înțelege nepotul dacă nu mai vrea să poarte numele tatălui său, aflat în pușcărie.

Citeste si:Răsturnare de situaţie! Maria Ghiorghiu ar putea şti unde este Elodia: „Văd drumul spre pădure şi un sac negru"

Citeste si:Legătura dintre poliţistul sinucigaş, care şi-a omorât băieţelul, şi Cristian Cioacă, ucigaşul Elodiei

Cristian Cioacă a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii. 

Deși Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea Elodiei, trupul acesteia nu a fost găsit până acum. Moartea ei a fost declarată în urmă cu câțiva ani, iar părinții acesteia au făcut un mormânt și o cruce, pentru a avea unde o pomeni, a aprinde o lumânare și o flaore. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Elodia trăiește?! Situație incredibilă în blocul avocatei! Soția lui Cioacă și-ar fi provocat două avorturi!

Imagini terifiante! Actorul Bogdan Stanoevici se prăbuseste cu calul în arena Circului! Spectatorii au țipat îngroziți! Reporterii WOWbiz.ro sunt primii care au intrat în...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Adevărul despre MIRELA VAIDA. Foarte puțini români știu acest detaliu despre ea

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies