Mama Elodiei, plangand: "Nu-mi las nepotelul intr-o familie de criminali!"

Mama Elodiei Ghinescu spera ca noile probe aparute astazi in cazul fiicei sale sa faca dreptate si sa il puna pe Cioaca dupa gratii. Abia dupa aceea batrana va incepe demersurile pentru obtinerea custodiei nepotelului ei Patrick, fiul Elodiei si al lui Cristian Cioaca.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D., I.A.

fara descriere

Mama avocatei Elodia Ghinescu asteapta cu sufletul la gura sa i se faca dreptate fiicei ei. "Sa-l condamne pe criminalul asta care mi-a omorat copilul!", a declarat femeia, gu grasul gatuit de lacrimi, pentru WOWbiz.ro, referindu-se la Cristian Cioaca, fostul sot al Elodiei.

Femeia este nerabdatoare ca politistul banuit ca si-ar fi ucis sotia si ca apoi i-a ascuns cadavrul sa fie aruncat in puscarie cat mai repede. "Abia apoi voi putea incepe demersurile necesare pentru a obtine custodia nepotelului meu, Patrick. Acum insa trebuie sa fiu calma si sa am rabdare. Cand lucrurile vor fi clare, voi actiona. Nu-mi las nepotelul intr-o familie de criminali!", ne-a asigurat ea. Emilia Ghinescu este innebunita de dorul copilului, de care nu mai stie absolut nimic. "Nu l-am mai vazut. Copilasul este distrus. Toata vara a stat pe la o femeie cu care am auzit si eu ca e combinat Cioaca, sau ceva de genul acesta. Nu stiu prea multe pentru ca nu a vrut sa imi spuna niciodata. Tot ce stiu e ca Patrick e acum in clasa a doua si ca invata la o scoala din Pitesti. Dar nu stiu care. Nu l-am mai văzut de 3 ani. Am câştigat peste tot, dar după un an de zile nu s-a mai respectat".

Referitor la noaptea de cosmar, de 29 spre 30 august 2007, momentul in care se presupune ca ar fi fost ucisa Elodia, mama avocatei ne-a declarat: "A fost macel in apartamentul lor din Brasov. Nu e vorba de pete maro de sange. Ci de balti! S-a gasit sange peste tot! in 30, 40 de locuri! S-au certat rau in noaptea aceea. Eu asa cred. Ei oricum voiau sa divorteze. El era combinat... Au stabilit sa isi imparta bunurile si de aici a inceput totul. Fata mea, pacalita de Cioaca, trecuse toate bunurile pe numele lui. Doar pe numele lui! Doua apartamente si o masina. Numai cabinetul de avocatura era pe numele amandurora. Cand au stabilit sa se separe, au discutat sa imparta tot. Asta insemna sa meara la notariat cu Cioaca, ca sa treaca si pe numele ei din bunuri. De aici s-au luat, sunt sigura de asta. Mai ales ca Elodia ii daduse, cu cateva zile inainte de nenorocire, ultimatum lui Cristian, sa mearga si sa semneze la notariat. Eu cred ca el s-a gandit mai bine si... a vrut sa-i ramana lui tot. Va spun ca acesta e mobilul crimei. O sa vedeti ca am dreptate!", a continuat femeia.

Si fara trupul neinsufletit al fiicei sale, Emilia Ghinescu s-a preocupat mereu si i-a facut fiicei slujbele de pomenire ce se cuvin: "Am mereu grija de sufletul eu, sa fie linistita acolo sus, Macare ea, pentru ca eu oricum nu-mi mai gasesc linistea pe pamant de cand am pierdut-o intai pe ea si apoi pe sotul meu".

Romulus Varga, noul procuror care l-a pus pe politist sub acuzare a descoperit urme noi de sange in apartamentul lui Cioaca si se pare ca ii apartin Elodiei. Redeschiderea dosarului ii da sperante mamei avocatei care spera ca dreptatea sa se faca.

"Noi aşteptăm de cinci ani să se facă dreptate şi să fie prins criminalul. Aşteptăm să se facă dreptate, altceva nimic. Eu am avut încredere în probele vechi, nu numai în cele noi. Probe ştiu că sunt şi vă spun eu că ştiu sigur că probele sunt 100%. Bona a remarcat că a dispărut cuţitul din baie şi s-a schimbat perdeaua de la duş. Îmi doresc să fie prins criminalul, să fie pedepsit şi să spună unde a băgat-o. Să fie pedepsit pentru că mi-a omorât copilul, iar acum îşi bate joc şi de copilul ei, de nepotul meu în continuare", a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei pentru RTV.NET.

De asemenea, părinţii Elodiei Ghinescu spun că nu şi-au mai văzut nepotul de mulţi ani şi nu ştiu cine se ocupă de educaţia copilei. "Nu prea se ştie cine creşte copilul fiicei mele. Este dus de la o femeie la alta, noi nu l-am mai văzut de 3 ani. Ne-a retezat-o scurt: nu aveţi voie să-l vedeţi. Am câştigat peste tot , dar după un an de zile nu s-a mai respectat", a spus mama avocatei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/mama-elodiei-face-declaratii-impresionante-acolo-a-fost-macel-stiu-sigur-ca-probele-sunt-100prc_55382.html#ixzz2DWDVsP00
"Noi aşteptăm de cinci ani să se facă dreptate şi să fie prins criminalul. Aşteptăm să se facă dreptate, altceva nimic. Eu am avut încredere în probele vechi, nu numai în cele noi. Probe ştiu că sunt şi vă spun eu că ştiu sigur că probele sunt 100%. Nu aveau de unde să fie pete de sânge aşa mari şi într-o cameră şi în alta, sânge sub maşina de spălat. Nu se poate aşa ceva. Acolo a fost măcel. Bona a remarcat că a dispărut cuţitul din baie şi s-a schimbat perdeaua de la duş. Îmi doresc să fie prins criminalul, să fie pedepsit şi să spună unde a băgat-o. Să fie pedepsit pentru că mi-a omorât copilul, iar acum îşi bate joc şi de copilul ei, de nepotul meu în continuare", a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/mama-elodiei-face-declaratii-impresionante-acolo-a-fost-macel-stiu-sigur-ca-probele-sunt-100prc_55382.html#ixzz2DWCbZslI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate