Mama Elodiei si-a gasit nepotul de 3 zile, dar nu il poate vizita din cauza zapezii! Afla ce spune avocata ei despre eliberarea lui Cioaca

Mama Elodiei este fericita ca de trei zile si dupa zeci de apeluri telefoane a aflat la ce scoala invata nepotul ei. Din enfericire, nu il poate vizita din cauza zapezii.##VIDEO9145##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierefara descriere"Depinde ce a gandit instanta, nu as putea sa ma pronunt. Nu stiu nimic despre nepotul meu, am fost si am vorbit cu cadrele lui didactice. Nu am vorbit cu el nici al telefon, la scoala nu am stiut unde e, le-am luat pe taote la rand si abia am aflat. Am aflat de 3 zile la ce scoala e si, din cauza zapezii, nu am reusit sa ajung la el. Este o situatie delicata, in care nu trebuie sa il bruscam pe baiat. Pana acum doar Cioaca mi-a interzis sa il vad pe nepot, poate i-a spus si sorei lui la fel", a spus Emilia Ghinescu pentru Drept la tinta.

Contactata telefonic, avocata familiei Elodiei a marturisit ca, din punctul ei de vedere,Cioaca nu va fi eliberat conditionat.

"In opinia mea, nu exista nici o sansa ca Cioaca sa fie eliberat. In 3-4 zile nu se putea schimba situatia, cererea lui Cioaca nu este admisibila", a spus avocata familiei Ghinescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate