Vedete

Mama fetelor de la Bambi vorbeste despre "ginerii" ei: "Au si ele un sprijin!" Vezi ce spune despre Catalin Cazacu, fostul iubit al Denisei VIDEO EXCLUSIV!

Mama surorilor Bambi vorbeste despre iubitii fetelor ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, G.G.


 

Mama fetelor de la Bambi vorbeste despre "ginerii" ei: "Au si ele un sprijin!" Vezi ce spune despre Catalin Cazacu, fostul iubit al Denisei VIDEO EXCLUSIV! icon photo

Am intalnit-o pe mama surorilor Raluca si Denisa de la Bambi la lansarea ultimei piese a fetelor, "Iubirea mea secreta".Blajina, comunicativa si mereu cu zambetul pe buze, doamna Tanase ne-a vorbit despre fiicele ei, dar si despre povestile de dragoste pe care acestea le traiesc in prezent.

Protagonista noastra ne-a marturisit ca nu-si cunoaste foarte bine "ginerii", ambii fiind de doar cateva luni in vietile mostenitoarelor ei, insa primele impresii despre acestia sunt foarte bune.

"Este prea repede sa spun un lucru categoric. Incercam sa vorbim mai mult cu ei, sa-i invitam la mesele de duminica, sa ne intelegem bine, se ne cunoastem. Am o relatie ok cu ei si ma bucur ca stiu ca au si ele un sprijin. Sfaturi nu le dau decat daca ele apeleaza la mine. Sunt doua fete mature si responsabile si stiu ce au de facut. Pe Catalin Cazacu l-am intalnit de cateva ori cand era iubitul Denisei si am schimbat cateva cuvinte. L-am invitat la masa, dar nu a reusit sa ajunga", a declarat mama surorilor Bambi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune