Mama fostei dansatoare a Loredanei face declaratii sfasietoare: ”Vinovatii vor scapa…”

In 2013, Alexandra Olteanu, una dintre dansatoarele Loredanei Groza, murea la Spitalul Matei Bals din Capitala. Ea a fost diagnosticata prea tarziu cu meningoencefalita. Mama dansatoarei care a murit la numai 16 ani anunta acum ca dosarul penal pentru ucidere din culpa deschis in 2013 a fost tergiversat atat de mult incat peste numai doua luni va interveni prescriptia.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Drama Alexandrei Olteanu a inceput la sfarsitul lui august 2013, atunci cand dansatoarea a fost plimbata de la un spital la altul. Medicii i-ar fi pus, initial, un diagnostic gresit. Au trimis-o acasa cu otita, ea s-a intors la spital si a doua zi i-au pus diagnosticul corect: meningita. Din nefericire, a fost prea tarziu pentru ea. Tanara a intrat in coma si apoi a murit.

Dosarul este în faza de cercetare şi acum. Noi am întâmpinat dificultăţi întrucât s-au schimbat acei poliţişti care se ocupă de dosar şi s-a tot tărăgănat. Într-un final, am reuşit să obţinem nişte declaraţii ale părţilor implicate. Noi am avut o înregistrare de când ne-a luat-o în control, dar nu se mai găsea în arhivă. Ne este teamă că vinovaţii vor scăpa, pentru că dosarul se va prescrie peste două luni, potrivit Noului Cod Penal, deoarece atunci se fac cinci ani de când s-a deschis, in rem, pentru ucidere din culpă”, a declarat mama Alexandrei, Cristina Olteanu, pentru cancan.ro.

”Când a venit prima dată nu avea simptomatologia specifică meningitei şi din acest motiv nu a fost internată”, reactiona Spitalul Matei Bals, printr-un purtator de cuvant, dupa moartea tinerei.

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” - Iarnă de coșmar în Bucureștiul anilor 2020 #Lipsa apei calde, o problemă spinoasă

Descoperire uluitoare! Ce au găsit doi tineri în timp ce își renovau locuința construită cu peste o sută de ani în urmă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies