Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină în sezonul 3 Puterea dragostei: „Tu nu vrei să te...”

Iancu Sterp se întoarce în sezonul trei de la Puterea dragostei? Mama fostului concurent este de o altă părere

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină la Puterea dragostei


In articol:

Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină la Puterea dragostei. După ce a fost unul dintre finaliștii Survivor România 2020, Iancu Sterp se gândește să se întoarcă și în sezonul trei de la Puterea dragostei. Însă, cineva drag lui este de o altă părere. Mama Geta nu-l mai lasă pe fiul său să se întoarcă la Puterea dragostei, indiferent de insistențele fostului războinic.

Iancu Sterp a filmat reacția mamei sale atunci când a întrebat-o dacă să se întoarcă la Puterea dragostei. Conversația amuzantă dintre cei doi a fost publicată de finalistul Survivor România la Instastory. Deși părerea mamei lui părea hotărâtă, Iancu Sterp insistă că vrea să se întoarcă în casa Puterea dragostei pentru a se distra, nu să-și găsească jumătatea.

Citeste si: Cum profită Culiță Sterp de concurenții de la Survivor România? Pe o vreme câinească i-a pus la muncă! ”Cine-i harnic și muncește, mai mult o.... ”

Citeste si: Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat. Motivul din cauza căruia cei doi nu-și mai vorbesc: „Nu mai ținem legătura bine”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

Iancu Sterp: Ia uite! Mamă, mă lași să mă întorc la Puterea dragostei?

Mama geta: Nu, dragă, nu te mai duce!

Iancu Sterp: Dar uite ce se distrează acolo!

Mama Geta: Dar tu nu vrei să te însori!

Iancu Sterp: Mă duc să mă distrez! Ia uite-i pe Philip și Berna, Livian, Marius

Mama Geta: Ei și-au găsit jumătatea

Iancu Sterp: Se distrează acolo! Nu mergem și noi să ne distrăm puțin?!

Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină la Puterea dragostei

Iancu Sterp de la Survivor România este logodit? Chiar el a făcut anunțul: „Avem un an de la logodnă”

Iancu Sterp de la Survivor România este logodit? A făcut marele anunț. Iancu Sterp atrage atenția tinerelor domnișoare oriunde se duce. Tânărul a făcut furori atât în competiția Survivor România, cât și Puterea dragostei. În jurul lui umblă mai multe zvonuri, în special că ar forma un cuplu cu Emy Alupei. Ceea ce a postat în urmă cu puțin timp pe pagina lui de Instagram arată contrariul. (Citeste si: Incredibil ce reactie a avut mama Geta atunci cand si-a vazut fiul la televizor! FOTO)

Anul trecut, Iancu Sterp se afla la un festival de muzică alături de mai mulți prieteni. La un moment dat, pe plajă, tânărul s-a pus în genunchi și „a cerut-o” pe una dintre prietenele lui. Fata s-a arătat foarte încântată și l-a îmbrățișat pe fostul războinic. Chiar dacă momentul a fost o glumă ca între prieteni, cei doi au ținut să-și aducă aminte de ce s-a întâmplat în urmă cu un an. Fata a postat momentul în care a cerut-o... Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate