Mama Geta, în lacrimi! Iancu a găsit-o plângând în casă! Vestea care a dărâmat-o pe mama lui Culiță Sterp! "Și vine și al doilea bebe. I-au despărțit"

Mama fraților Sterp a fost puternic impresionată de povestea unei familii plecate în străinătate.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Toată lumea știe că mama Geta  este o fire sufletistă, care sare imediat în ajutorul oamenilor. De data aceasta, femeia i-a emoționat puternic pe cei de acasă, după ce fiul ei a filmat-o într-o ipostază neașteptată, în timp ce ochii i se inundau de lacrimi.

Citeste si: Mașina lui Iancu Sterp, vandalizată într-o stație peco. Fratele lui Culiță, păgubit la început de an: "A spart geamul și nu merge, nu mai are baterie"

Iancu Sterp și-a găsit mama în lacrimi, atunci când a ajuns acasă

Iancu Sterp s-a îngrijorat destul de tare după ce și-a găsit mama plângând, atunci când a ajuns acasă. Curios să afle cine a întristat-o atât de tare pe cea care i-a dat viață, tânărul a primit imediat răspunsul. Femeia i-a dezvăluit fiului său că a fost extrem de impresionată de mesajul unei viitoare mămici, care a rămas singură, în timp ce soțul ei a plecat la muncă, în străinătate: "Am plâns, acum să îți spun de ce. Stai să-ți spun, uită-te. Pleacă românii iară dincolo, s-au terminat concediile.

Și fata asta plângea, săraca, uite.

Mama Geta, emoționată de povestea unei viitoare mămici

Iancu Sterp și mama Geta

[Sursa foto: Captură YouTube]

Și uite ce frumos zice cineva: 'Chiar azi a plecat soțul meu în Germania. De la ora trei plâng încontinuu. Până în august nu-l mai văd. Și vine și al doilea bebe.' Vezi, dragul mamei, bieții oameni, i-au despărțit. M-am supărat rău, m-am întristat când am văzut că oamenii suferă rău.", i-a spus mama Geta lui Iancu, în cadrul ultimul vlog postat de tânăr, pe canalul lui de Youtube.

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

"Într-adevăr, mulți români de-ai noștri sunt plecați prin străinătate. Din fericire, noi ne petrecem timpul la noi în țară, dar alții sunt nevoiți să plece.", a completat-o fostul concurent de la "Puterea Dragostei" pe mama lui.

Iancu Sterp și-a găsit mama plângând

Iancu Sterp și mama Geta

[Sursa foto: Captură YouTube]

Care este cea mai mare dorință a mamei Geta?

Mama Geta a dovedit în nenumărate rânduri că este o femeie simplă, care se bucură de lucrurile mărunte ale vieții. Recent, însă, aceasta i-a mărturisit fiului ei că are o singură dorință, care speră să îi fie îndeplinită: "Eu în viața mea niciodată n-am zis să mă duceți în vacanță sau undeva, dar eu îl iubesc mult pe părintele Calistrat, eu nu le am așa cu preoții, dar îl iubesc mult și aș vrea să ajung până la el. Îmi promiteți că mă duceți anul ăsta?", l-a întrebat mama Geta pe Iancu.

Citeste si: EXCLUSIV! Mama Geta a răspuns atacurilor lui Ovidiu Valentin de pe TikTok! Ce sfaturi i-a dat lui Iancu înainte de meciul cu el? “Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni”

Tânărul nu numai că a răspuns afirmativ, dar i-a și promis mamei sale că va face tot posibilul ca ea să îl întâlnească pe preot, cât mai curând.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies