Mama Ilenei Ciuculete a petrecut pentru prima oara de la moartea fiicei sale! Mamaia Gica poarta si acum doliu!

Recent, mama Ilenei Ciuculete a petrecut pentru prima oara de la decesul fetei sale. Femeia a participat la un eveniment in familie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La un an si jumatate de la moartea fetei sale, mama Ilenei Ciuculete a petrecut pentru prima oara, alaturi de rude, cu ocazia unei aniversari in familie. Petrecerea a avut loc la Craiova, orasul in care locuieste „mamaia Gica”, asa cum ii spun toti apropiatii. (vezi care a fost prima reactie a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca se insoara din nou)

Mama Ilenei Ciuculete a petrecut pentru prima oara: "Nici acum nu pot sa cred ca ea nu mai este"

Batrana a purtat doliu si s-a intretinut cu nepotii sai, Mugurel si Cristi, cu fostul ei ginere, Valeriu Sfetcu, tatal celor doi baieti ai Ilenei Ciuculete, dar si cu Claudia, iubita lui Cristi. “Fata mea nu mai e, o plâng şi acum... Nu mai pot trăi fără ea. Nici acum nu pot să cred că ea nu mai este...”, declara femeia despre fiica sa.

fara descriere

Mama Ilenei Ciuculete a petrecut pentru prima oara in familie: „Saracuta, a ramas fara fata"

La Craiova, mama Ilenei Ciuculete a petrecut pentru prima oara in familie. „Saracuta, a ramas fara fata....bunul Dumnezeu sa o linisteasca...Sanatate multa scumpa mamaie...Doamne.....ochii Ilenei sunt in ochii mamei!...Bunul Dumnezeu sa o tina sănătoasă pe mamaie sa treacă mai uşor peste aceasta durere cauzata de moartea Illenei”, au transmis prietenii de familie. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate