WOW

Mamă înjunghiată chiar sub ochii celor doi copii. Micuții, găsiți plini de sânge, pe podea, îmbrățisând-o

Crimă șocantă în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei. O mamă a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, chiar în faţa copiilor ei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Individul o mai atacase pe tânără acum o lună, tot cu cuţitul.

Femeia obţinuse un ordin de protecţie şi le ceruse judecătorilor să-i confişte bărbatului armele albe, potrivit observator.tv. Lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar acum bărbatul le-a folosit ca să o ucidă, notează aceeași sursă.

Femeia ucisă de fostul iubit avea 29 de ani și locuia împreună cu cei doi copii ai ei, de 4 şi 7 ani. Cel mare era din prima căsătorie, iar cel mic era făcut chiar cu bărbatul care a omorât-o. Mama de 29 de ani și fostul ei iubit se despărţiseră în februarie. Acesta le-a făcut o vizită neaşteptată ieri celor trei și a atacat-o pe femeie fără să ţină cont că micuții erau de faţă.

Avea cheie de la apartament și a intrat peste ei

Bărbatul avea încă o cheie de la apartamentul în care femeia stătea cu cei doi copii și a intrat peste toți 3. Când l-a văzut, femeia a ieşit pe balcon și a strigat după ajutor. Acolo a fost înjunghiată de mai multe ori în gât şi torace de către bărbat.  

Vecinii au povestit că bărbatul s-ar fi înfuriat după ce femeia, ca să scape de el, i-ar fi spus că şi băiatul cel mic este al fostului soţ. Înainte să o ucidă, acesta i-ar fi trimis mai multe mesaje în care o ameninţa că o omoară. 

Micuții au fost găsiți plini de sânge, pe podea, îmbrățișând-o pe mama lor. Momentan aceștia au fost luați de către o prietenă a femeii.

Sursa foto: Observator