Mama Ioanei Condea, distrusă de durere! Ce mesaj a transmis pentru fiica ei moartă! Lacrimi și durere la mormântul ei

Mama Ioanei Condea, tânăra care a murit în ianuarie 2019 pe un pat de spital în Germania după ce a fost bătută cu bestialitate de un proxenet, mesaje dureroase la doi ani de la dispariția fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

Povestea Ioanei Condea, tânăra bătută de proxenetul Robert Tănase până când aceasta a intrat în comă, a impresionat pe toată lumea, în 2014, atunci când fata zăcea inconștientă pe un pat de spital din Germania.

Aproape 5 ani a supraviețuit tânăra, transformată într-o legumă, însă în ianuarie 2019, părinții ei au primit vestea dureroasă din Germania, acolo unde fata fusese internată în toți acei ani. Trupul Ioanei a fost adus cu greu acasă și îngropat în cimitirul din Poiana Câmpina, Prahova, pentru ca mama ei să aibă unde să plângă, să aprindă o lumânare și să-și ducă nepotul ”să-și vadă mama”.

Băiețelul Ioanei Condea nu și-a mai văzut mama de când avea 1 an! Acum merge la mormântul ei

Pentru că Ioana Condea plecase din țară în Germania pentru a strânge bani să-și crească băiețelul care atunci avea un an. Îl lăsase în grija bunicilor, a mamei sale, care astăzi își alină suferințele prinvindu-și nepoțelul cum crește frumos.

Ioana Condea baietel
Ioana Condea nu a mai apucat sa-si vada baietelul

Din bunică, Grațiela Condea s-a transformat în mamă pentru băiețelul fiicei sale, în vârstă de 8 ani, de care trebuie să aibă acum grijă. Micuțul a rămas orfan, iar bunicii îl cresc cum pot de bine.

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Ți se rupe inima! Ce felicitare a făcut fiul Ioanei Condea de 8 Martie! Mama băiețelului a murit după ce a fost mutilată de un proxenet în Germania

Grațiela Condea nu se poate împăca nici

acum cu ideea că fata ei nu mai e, și își striga durerea de multe ori pe paginile de socializare, Acum, la doi ani de la moartea ei, chiar de Sf Ion, Grațiela Condea a fost din nou la cimitir, i-a umplut fetei sale mormântul cu candele, iar pe pagina de Facebook a transmis un mesaj dureros. ”La mulți ani eterni sufletul lui mami azi de Sf. Ioan. Te iubesc Ioana lui mami Dumnezeu să te odihnească în pace sufletul meu frumos”.

Mormant Ioana Condea
Mormantul Ioanei Condea

Ioana Condea a zăcut ca o legumă timp de 5 ani, după ce a fost mutilată de un proxenet

După 5 ani de chin, Ioana Condea murea în Germania, fără să-și mai vadă vreodată băiețelul pe care îl lăsase în țară, în grija părinților când acesta avea doar 1 an. 

Citeste si:Mesajul emoționant scris pe crucea Ioanei Condea, tânără omorâtă de un proxenet în Germania! S-a aflat abia acum

Tânăra a ajuns în spital în stare gravă după ce fusese bătută crunt de Robert Tănase, un proxenet care o dusese în Germania. A fost operată pe creier, a fost ani la rând în comă, însă starea ei, una vegetative, nu a făcut posibilă extrenarea ei și revenirea în țară, unde o aștepta un băiețel. Ioana a murit în Germania fără să-și mai vadă vreodată băiețelul pe care-l lăsase în țară la doar un an.(Citeste si Ce se intampla acum cu proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea )

O apropiată a familiei a mărturisit adevărată cauza a morții Ioanei Condea. ”Nu îi mai rezista corpul! În ciuda faptului că medicii făceau eforturi imense, iar ea chiar începuse să reacționeze la un moment dat la tratament, totul s-a încheiat la începutul acestui an (n.red în anul 2019)! Cauza decesului a fost una poate bizară, dar extrem de reală. Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat încet, încet, până când s-au rupt de tot și Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul”, a dezvăluit o apropiată a familiei la scurt timp după înmormântare.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Băiețelul Ioanei Condea a început școala! Cum a arătat, în prima sa zi de elev, copilul tinerei omorâte de un proxenet

Mărturisiri cutremurătoare ale Grațielei, mama Ioanei Condea! ” Nu i-am spus copilului că ea a murit!!! De două luni, băiatul presimțea că o să se întâmple o nenorocire”

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap. Știrea vine de la cel mai înalt nivel

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Turism COVID-19. Statul în care merg vârstnicii pentru a se vaccina „la liber”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies