Mama Ioanei Condea, sfâșiată de durere, la două luni de la moartea fiicei: „Îmi e tare dor de tine, îngerul meu! M-au rupt în bucăți”

La două luni de la moartea Ioanei Condea, mama ei suferă enorm și nu se poate obișnui cu gândul că nu-și va mai vedea fiica decât în fotografii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ioana Condea a murit la vârsta de 24 de ani după ce a plecat la muncă în Germania cu gândul de a-i oferi fiului ei un trai mai bun. Din păcate, totul s-a sfârșit în mod dramtic pentru româncă. Ajunsă acolo, ea a fost obligată de un proxenet să se prostitueze și, atunci când s-a opus, a fost bătută cu bestialitate până cânda intrat în comă.

După ce s-a zbătut între viață și moarte timp de patru ani și jumătate, iar medicii au făcut eforturi supraomenești pentru a îi salva viașa, Ioana Condea a decat într-un spital din Germania. În urma ei au rămas un fiu și o mamă, Grațile Condea, care îi vor duce dorul pentru totdeauna.

fara descriere

Mama Ioanei Condea nu-și poate reveni din șoc

La două luni de la moartea Ioanei Condea, mama ei este disrusă de durere și pare că nu se poate obișnui cu gțndul că fiica ei nu mai este pe această lume. Grațiela Condea publică deseori mesaje sfârșietoare în memoria tinerei.

„Îmi este tare dor de tine, iubirea lui mami, te iubesc îngerul meu/ Când inima te doare, roagă-te neîncetat, căci Dumnezeu este singurul care înțelege suferința ta/ ”Am trecut prin prea multe în viața asta, dar nu mi-am permis să mă las doborâtă. Am plâns și poate nimeni nu a știut, m-au rupt în bucăți, dar m-am adunat și am continuat! Știți de ce? pentru că sunt mamă!”, a scris ea.

Citeste si: Ozana Barabancea, prima reacție după ce a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în sala de nașteri: „Răsplata faptelor...”

fara descriere

Declarația dată de mama Ioanei Condea la înmormântarea fiicei

„Tănase Robert are de ispășit opt ani și șase luni. Ce se va întâmpla de aici încolo... Sper să i se facă dreptate. Nu o să am liniște până nu o să i se facă dreptate. Să sufere și ei cât a suferit copilul meu și cât am suferit noi. Nupot să trăiesc fără ea. Ne gândim la copilul ei, că a lăsat ceva în urmă, pentru el trebuie să mergem înainte”, a spus mama Ioanei Condea printre lacrimi.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate