Mama Laurei Stoica, mărturisiri sfâşietoare la 12 ani de la moartea cântăreţei: "E prezentă în permanenţă între noi"

Mama regretatei cântăreţe Laura Stoica a făcut mărturisiri sfâşietoare la 12 ani după ce artista şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"E prezentă în permanenţă între noi. Am în casă câteva poze expuse. Şi fără să vreau, de când mă scol şi până mă culc le văd. Am o bucurie, ca şi cum este acolo. Am văzut odată o scenă la televizor, când cineva interpreta piesa ei, şi bineînţeles că nu a rezistat să o cânte fără să lăcrimeze. Mă bucur când o aud la radio pe ea. E cu totul altceva decât atât când o pun eu să cânte…", a declarat mama Laurei Stoica la TV.

Întrebată dacă a visat-o pe fiica ei, mama Laurei Stoica a răspuns: "Nu, nu am visat-o. N-am visat un vis aşa… Poate e mai bine aşa. A fost ceva foarte vag, discret, am uitat imediat ce m-am trezit".

Laura Stoica a murit la vârsta de 38 de ani, pe 9 martie 2006. În seara acelei zile, cântăreaţa se întorcea alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu, de la un concert pe care îl susţinuse în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se aflau Laura Stoica şi logodnicul ei. Cântăreaţa, care era însărcinată, şi logodnicul ei şi-au pierdut viaţa în accident. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate