Mama Loredanei Chircu, doctorița moartă, declarații cutremurătoare, după ce a dezvăluit că nu găsește cadavrul fiicei ei

Cazul Loredanei Chircu, doctorița moartă în Camera de Gardă, ia o întorsătură neașteptată!

Loredana Chircu
Loredana Chircu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cazul morții Loredanei Chircu este învăluit în mister! Tânăra și-a găsit sfârșitul în camera de gardă a spitalului unde lucra. După moartea tinerei, mama acesteia a rămas cu multe semne de întrebare.

Citeste si: Un bărbat din Turnu Măgurele, dezgropat și autopsiat la o lună de la deces! Familia acuză personalul medical de ucidere din culpă

Mărioara Paizan, mama Loredanei Chircu, a depus plângere la Parchet împotriva ginerelui său după ce acesta refuză să spună ce a făcut cu trupul neînsuflețit al medicului. Mama doctoriței susține că ultima dată a văzut trupul neînsuflețit al fiicei sale, la începutul săptămânii trecute, atunci când ginerele ei era hotărât să o incinereze pe Loredana. Se pare că acesta a transportat cadavrul Loredanei la București. 

Mama Loredanei Chircu
Mama Loredanei Chircu[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Mama îndurerată, dezvăluiri cutremurătoare

Moartea doctoriței de 38 de ani este învăluită în mister. Mama cadrului medical dă vin ape ginerele său. Femeia spune că trupul neînsuflețit al fiicei sale a fost luat, direct de la casa mortuară pentru a o incinera, fapt cu care ea nu a fost de accord. Mărioara și-a droit să o înmormânteze creștinește pe fata ei.

„Era depusă la o casă mortuară din Constanța, el a venit și a luat-o, ca hoții, a dus-o la București, să o incinereze.

Am solicitat instanței de judecată să sisteze incinerarea, să putem să o îngropăm creștinește, așa cum și-ar fi dorit și ea. A cumpărat un loc de veci în Constanța, încă dinainte să se căsătorească”, a declarat Mărioara Paizan, conform de Cuget Liber.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al doctoriței găsite moarte într-o clinică din Constanța, de negăsit! Soțul ei i-a luat cadavrul și refuză să spună ce a făcut cu el. Mama femeii l-a reclamat la Parchet

Femeia a dezvăluit că Loredana ar fi suferit enorm pe durata căsniciei: „Nu am dovezi, dar mie mi-a spus fetița că mama ei a fost lovită. Nu știu ce se va întâmpla pe mai departe, nu vreau să aibă fetița de suferit”.

Mărioara Paizan s-a adresat Judecătoriei Constanța și a solicitat anularea incinerării. „ Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță preşedinţială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, Loredana Chircu, în sensul de a fi înhumată creștinește”, a transmis

avocata Georgeta Ibraimof.

Pentru ca incinerarea să nu aibă loc înainte ca instanța să aibă ocazia să se pronunțe, Mărioara a mers, joi, 29 aprilie, la crematoriul din București: „A trebuit să solicităm prezența Poliției, căci inițial nu voiau să oprească incinerarea. Într-un final, au venit polițiștii și le-au spus că, fiind un proces, se sistează până se pronunță instanța de judecată. Nu înțeleg de ce face el toate lucrurile acestea. Le-am spus și celor de la crematoriu, îi dau eu banii înapoi, pentru că e plătită deja incinerarea, doar să ne lase să o înmormântăm creștinește”.

Pe de altă parte, soțul doctoriței moarte, Alexandru Chircu a spus, în spațiul public, că a fost dorința soției sale să fie incinerată, în eventualitatea decesului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat obez, ucis precum George Floyd! Imagini șocante cu tânărul pus la pământ de agenții de poliție: „N-am făcut nimic”

Medicul Loredana Chircu, mesaj cutremurător înainte să fie găsită fără suflare: "Lacrimi, durere și furie"

Loredana, medic la un spital privat, a murit în camera de gardă după ce și-a administrat singură un cocktail de medicamente

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Poți rămâne FĂRĂ BANII DE PE CARD! Băncile au anunțat ce este total obligatoriu să facem

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies