Mama Loredanei Pastrama merge sa depuna plangere la politie! Femeia e disperata!

Loredana Pastrama a plecat de acasa in luna iunie, cu iubitul ei, Cristi. Cei doi s-au dus in Germania la munca. Bruneta a declarat pentru WOWbiz.ro ca se prostitua si ca a castigat 11.000 de euro, doar ca iubitul a luat banii si a parasit-o.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereLoredana ne-a declarat, zilele trecute, ca nu are ce manca si nici bani sa vina acasa, la copiii ei.

“Iubitul meu m-a pacalit. Mi-a luat banii si a plecat in Romania, la sotia lui. Pe mine m-a lasat fara un euro, fara mancare si mi-a furat bijuteriile. Nu am bani cu ce sa vin acasa. Sunt femeie de club si daca am client, imi iau de mancare a doua zi”, se plangea Loredana zilele trecute.

Mama ei, Daniela Edu, ii creste cei doi copii din ceea ce ii da vecinii. “Cersesc ca sa le dau de mancare, pentru ca nu am serviciu”, ne spunea femeia.fara descriere

Acum mama Loredanei e decisa sa mearga la politie ca sa-i faca plangere barbatului care a pacalit-o pe fata ei. “Azi merg la politie sa-i fac plangere acestui om. Am auzit ca el a venit in tara si mi-a lasat fata acolo. Acum, mi-au zis niste vecini ca la sfarsitul saptamanii, el vrea sa plece in strainatate. Vreau sa depun plangere pana pleaca el din tara. Cand vine fata mea o sa mearga si ea la politie”, ne-a spus Daniela, mama Loredanei Pastrama.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate