Mama lui Alin Gabriel, "copilul de suflet" al lui Petrică Mîțu Stoian, atac dur la adresa lui Constantin Enceanu: ”Dacă erați prieten adevărat, nu făceați asta”

Petruța, mama lui Alin Gabriel, rupe tăcerea după mai multe episoade în care tânărul cântăreț ar fi fost criticat și judecat, fără să aibă vreo vină!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Mama lui Alin Gabriel Matei rupe tăcerea, după ce tânărul solist de muzică populară a fost criticat dur pe rețelele de socializare. Femeia își apără copilul și spune că va avea grijă ca cei care i-au adus vorbe urâte lui Alin, în mediul online, o să plătească dacă nu au probe.

Totodată, aceasta a ținut să facă câteva lămuriri referitoare la repertoriul maestrului Mîțu Stoian, dar și despre cel al băiatului ei. 

Citeste si: Unde a mers Petrică Mîțu Stoian cu ceva timp înainte să moară? Alin Gabriel, băiatul lui de suflet, l-a însoțit: “Amintiri”

Așadar, Petruța, mama lui Alin, spune că tânărul cântăreț și-a dorit să cânte piese din zona Olteniei și chiar a lucrat la un album de muzică populară, ce urmează să fie lansat. De altfel, femeia susține că Petrică Mîțu Stoian i-a oferit lui Alin Gabriel negativele pieselor lui, pentru a le putea cânta. Petruța a dezvăluit că Alin nu i-a luat repertoriul lui Mîțu Stoian, ci va cânta piesele lui la diferite evenimente, pentru ca acestea să nu fie uitate.

Citeste si: Ce s-a petrecut, de fapt, între Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican! Băiatul de suflet al artistului a aflat chiar de la el, înainte să moară: „Există și neînțelegeri”

Referitor la faptul că maestrul Mîțu Stoian avea prieteni, care ar fi trebuit să-l ajute pe Alin Gabriel în lumea artistică, așa cum regretatul artist i-ar fi rugat, acest lucru nu s-a întâmplat, mai spune mama tânărului. Un alt lucru bine punctat de mama lui Alin Gabriel este legat indirect de Constantin Enceanu, cel care a făcut o declarație controversată la adresa bunului său prieten, Mîțu Stoian. Mama lui Alin Gabriel spune că acest ”bun prieten” i-a întinat memoria lui Mîțu Stoian, prin declarația pe care a făcut-o, în urmă cu puțin timp: ”Mi-au

plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați”.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Petruta si Alin Gabriel Matei

Petruta si Alin Gabriel Matei

[Sursa foto: Facebook]

Declarația integrală a Petruței, mama lui Alin Gabriel Matei

”Dragi prieteni,
CITIȚI CU MARE ATENȚIE!!!
Am văzut și citit de doua luni și ceva, comentarii răutăcioase și acuzații aduse copilului meu Alin Gabriel Matei Oficial și m-am tot gandit dacă sa răspund sau nu, ei bine, s-a ajuns cu acuzațiile mult prea departe și anume: “l-ai băgat in mormânt și acum râzi” și la amenințări de genul: “ai sa vezi tu pe parcurs cine sunt eu”, sunt doar câte un exemplu din toate răutățile, acuzațiile și amenințările aduse copilului.

Vreau sa va anunț pe aceasta cale ca nu ne este frica decât de Dumnezeusi ca acuzațiile aduse trebuiesc demonstrate cu probe, iar de amenințări se ocupa organele abilitate. Tot pe aceasta cale vreau sa lămuresc și alte aspecte legate de: zona, repertoriu, “copilul de suflet” și cel mai important aspect in legătura cu “ sa-l ajute prietenii Maestrului.” Zona: tatăl lui Alin este din comuna Cernisoara, județul Vâlcea, o localitate apropiată de județul Gorj, iar eu, mama lui sunt din Albota, județul Argeș și locuim in Pitești.

Repertoriu: legat de acest aspect Alin a ales sa își facă propriul repertoriu cu cântece oltenești (nu cred ca zona Olteniei aparține vreunui artist și nu mai are altcineva voie sa cante aceasta zona), are albumul in lucru la Chișinău, la Maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, așa ca vreau sa se liniștească cârcotașii ca nu ii va lua piesele și repertoriul regretatului Petrică Mîțu Stoian, doar un singur lucru va face cu siguranța, va cânta din piesele Maestrului pentru a-i păstra memoria vie, ii va urma întocmai toate sfaturile, ii va fii recunoscător toată viața și nu va uita niciodată de unde a plecat și cine la ajutat. Toți artiștii la început de drum au cântat piese din repertoriul altui artist pana și-au făcut propriul repertoriu și nu a fost o tragedie, de ce la copilul meu este?
“Copilul de suflet”: niciodată copilul meu, in nici un interviu sau emisiune nu a spus acest lucru, nu si-a atribuit niciodată acest nume” copil de suflet.” Presa i-a atribuit acest “nume”, din spusele Maestrului la diferite emisiuni, spectacole sau evenimente, Maestru i-a dat acest nume” copilul meu de suflet” (pentru cine are urechi sa audă, aude, cine nu critica doar după titlul articolului).

Copilul meu il iubește pe Maestru așa cum își iubește propriul tata, l-a respectat, l-a ascultat si a învățat multe de la el. Maestru a iubit acest copil ca pe propriul lui fiu si s-a purtat cu el ca si când i-ar fii fost cu adevărat tata, i-a dat sfaturi, l-a dojenit, l-a învățat tehnica vocala, i-a dăruit un STICK cu toate negativele de la piesele dansului, asta însemnând ca a avut încredere in talentul si in potențialul lui. Un asemenea artist de talia Maestrului nu ar fii ținut si promovat un afon, este adevărat ca a ajutat si alți copii, dar in acest copil a văzut poate acel “dar” sau “har” dat de Dumnezeu.

Între noi familia Matei și Maestru a fost mai mult decât o prietenie, pot spune ca am fost o FAMILIE, ne considera copiii dumnealui și chiar spunea” copiii mei de la Pitești”, vorbeam zilnic la telefon, ne vedeam seara pe videocall și vorbeam ore in șir, ne vizitam acasă, dar din păcate Dumnezeu ni l-a luat mult prea devreme, ne-am bucurat unii de alții doar 5 ani.  In acești ani i-am cunoscut și surorile, pe Dna Maria de la Arad și pe Dna Domnica cu care avea o relație normala, de frate-surori, erau apropiați, se întâlneau cu toții la casa părintească de la Isverna și nu numai.

Noi suntem in relații bune cu surorile, vorbim, ne sunam, deci păstram legătura.
“Ajutor de la prietenii Maestrului” așa spuneau unele persoane ca acești prieteni sa îl ajute pe acest copil, dar va întreb eu:” care prieteni?”……mai bine zis “ așa zișii prieteni”…….acei prieteni care întorc spatele la emisiuni și pleacă când copilul cânta?….. acei prieteni care refuza sa fie in emisiuni cu copilul?…..acei prieteni care nu i-au respectat ultima dorința a Maestrului legată de copil? (crezând ca noi nu știm ce i-a rugat, dar sunt martori)…….acei prieteni care îl ataca mereu pe copil când îl prindea singur in emisiuni?…….acei prieteni care suna copilul și ii spune sa nu mai apara la TV ca este penibil (dovezi și martori sunt), dar ii întreb eu, ei nu au fost penibili când au bătut toate televiziunile iar copilul meu îl aștepta pe Maestru la Ansamblul Maria Tanase?…….copilul a refuzat televiziunile fiindcă pentru el important era Maestru, nu FAIMA.

Diferența între Maestru și acești “asa zisi prieteni” este ca Maestru a fost OM, nu a uitat de unde a plecat și a ajutat mulți copii și oameni neașteptând nimic in loc, iar ceilalți au uitat de OMENIE, de unde au plecat și cine i-a ajutat.
Ma opresc aici fiindcă nu vreau sa va plictisesc ca de spus ar fii multe, fiindcă știu multe dar eu nu vreau sa întinez memoria Maestrului asa cum a făcut-o “bunul lui prieten” spunând ca citez: “mi-au plăcut mult prea mult femeile ca sa trec la bărbați,” lăsând loc de interpretări. Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații indiferent de ce vorbe va ieșise, punându-l pe Maestru intr-o situație urâta. Maestrul Petrică Mîțu Stoian va rămâne unic, nimeni nu ii va lua locul și nici nu se va ridica la valoare lui, era unic in tot ceea ce făcea. Va rog sa nu mai dați cu “pietre “in copil, nu mai judecați copilul, este prea educat și cu mult bun simt pentru vremurile pe care le trăim. Uitați de ce îl iubea Maestru pe acest copil:

Alin Gabriel

Alin Gabriel

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petrică Mîțu Stoian, mesaj tulburător trimis către fiul lui de suflet, în ultima conversație: "Mi-a scris vineri seara, cu o zi înainte de moartea lui"

Dezvăluiri dureroase despre Ionuț Cercel! Moartea tatălui său l-a dărâmat: "Nu mai suport să-l văd așa"

Alin Gabriel suferă după Petrică Mîțu Stoian, chiar în prima zi a noului an: ”Dumnezeu mi-a dăruit un al doilea înger păzitor”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ZELENSKI A ANUNȚAT SFÂRȘITUL războiului! Cum se va termina conflictul din Ucraina

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Legătura dintre Ceaușescu și Putin. Buncărele celor doi dictatori și moartea sub zidul WC-ului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies