Mama lui Culiță Sterp a dat-o de gol pe sora mai mică! Ce a spus despre Geta Sterp

Familia lui Iancu Sterp de la Survivor a intrat în direct la FanArena. Mama fraților Sterp a dat-o de gol pe Geta, sora mai mică.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Iancu de la Survivor România mai are două surori, în afara celebrului Culiță Sterp. Ileana, sora cea mare s-a măritat în toamna anului trecut, iar nunta ei a fost atunci prilej de împăcare a lui Culiță Sterp cu Carmen de la Sălciua, femeia de care divorțase.

Citeste si: Carmen de la Sălciua vorbește despre scandalul cu Culiță Sterp! A spus lucrurilor pe nume despre despărțirea lor

Cu un băiat divorțat, mama lui Culiță Sterp nu vede cu ochi prea buni relația serioasă a mezinului Iancu. Femeia spune că Iancu este prea mic pentru a se gândi la însurătoare și la o relație serioasă cu Denisa, fata de care s-a îndrăgostit la Puterea Dragostei.

fara descriere

Mama fraților Sterp a vorbit despre viața amoroasă a copiilor ei și a dat-o de gol și pe sora mai mică a lui Culiță. Geta este îndrăgostită, are o relație serioasă și se gândește și ea la măritiș.

Citeste si: Gestul prin care Denisa îi arată lui Iancu Sterp de la Survivor că se gândește la el!

”Cea mare e căsătorită (n.red Ileana), cea mică urmează. Și ea vorbește cu un băiat mai tânăr ca ea”, a spus mama fraților Sterp.  

fara descriere

Citeste si: Imagini BOMBĂ! Cum a apărut Denisa pe holurile de la Puterea Dragostei? Când a văzut-o Iancu a luat foc! VIDEO

Cu cine se iubește Geta, sora fraților Culiță și Iancu Sterp

Tânăra se iubește cu un băiat chipeș și extrem de romantic, care o surprinde constant cu câte o declarație de iubire. Pe pagina lui de Facebook, Sebastian i-a dedicat Getei multe vorbe spuse din suflet. "Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre, al meu și al ei sunt la fel!", "O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta", sunt doar cateva din declaratiile de dragoste facute de iubitul Getei Sterp pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Cu ce se ocupă surorile lui Culiță Sterp! Geta vinde brânză în piață, iar Ileana e frizeriță

fara descriere

Citeste si: Cum arată magazinul unde vinde brânză sora lui Culiță Sterp! Iancu de la Puterea Dragostei i-a făcut reclamă

Geta, sora lui Iancu de la Survivor, vinde brânză de la ferma familiei

Geta Sterp, sora mai mica a lui Culiță are grijă îndeaproape de stâna de oi a familiei și se ocupă și de un magazin pe care îl aprovizionează cu produse lactate de la producția oilor crescute în ferma lor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate