Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul lui Carmen de la Sălciua. Cuvintele care l-au supărat pe artist: „Dumnezeu ți-a dat soția”

Familia Sterp este una foarte unită, iar în aceste momente de epidemie de coronavirus, ei reușesc să rămână neschimbați.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul lui Carmen de la Sălciua
Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul lui Carmen de la Sălciua


In articol:

Culiță Sterp, împreună cu mama și surorile lui, a vorbit la Teo Show despre cum mai este viața lor în această perioadă. Mama artistului a fost în centrul atenției și a răspuns la întrebări despre copiii ei.

Singurul care lipsea este Iancu, plecat în Republica Dominicană pentru a participa la competiția Survivor România. Întrebată cine are mai mult succes la fete, mama lui Culiță a răspuns: „Iancu e mai mic cu 6 ani. Iancu o să fie în vogă cu gagicile, dar cred că o sa i le ia Culiță și pe alea. Nu îi permit să vină cu fetele acasă. Nu le-am permis. Le-am zis doar dacă crede că se vor căsători”.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, lăudată și comparată cu Andra! A lansat o melodie în stilul artistei: ”Parcă o aud pe Andra în mare parte”

Citeste si: Culiță Sterp, declarații incredibile despre femeia ideală! Dezvăluiri despre iubită și copii

Citeste si: Breaking News. A fost ucis Maradona?! Acuzațiile care fac înconjurul Planetei - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp a vorbit despre căsnicia cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Mama a fost dezamăgită”!

Geta Sterp îi duce lipsa fostei sale nurori: „Eu am iubit-o” 

Mama fraților Sterp a vorbit și despre fosta soție a lui Culiță, Carmen de la Sălciua. Întrebată ce calități ar trebui să aibă viitoarea soție a fiului ei, ea a adus-o în discuție pe Carmen.

„Eu am iubit-o și pe Carmen. Eu nu am fost contra. Mie mi-a fost dragă. Așa e prima căsătorie. Dumnezeu ți-a dat soția. Trebuie să ai grijă de ea și ea să aibă grijă de soț”, a declarat Geta.

Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul lui Carmen de la Sălciua
Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul lui Carmen de la Sălciua

În acel moment, cântărețul i-a spus mamei sale că nu asta a fost întrebarea, iar aceste răspunsuri îl supără: „Vezi că ți-a pus altă întrebare și mă superi pe mine. ce calități trebuie să aibă viitoarea fată care va fi cu mine”.

„Să fie o femei simplă, să aibă grijă de el și de copiii lor. Să nu fumeze și să nu bea. Eu sunt pregătită să fiu bunică. Nu sunt așa bătrână. Cum am avut grijă de ei, așa pot să am grijă și de copiii lor”, a răspuns mama artistului. (Citeste si: Carmen de la Sălciua, cadou impresionant la miezul nopții: „Mi-ar plăcea să fie de la Culiță”)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată, din nou

Decesul lui Maradona: Apar acuzații de omor! Răsturnare totală de situație

Nu mai luați aceste medicamente din farmacii! Vă pot îmbolnăvi foarte grav! Avertisment de ultimă oră

Conspirație la nivel mondial sau o alegere corectă? Noi restricții pentru oameni. Anunț oficial

Theo Rose și Raluca, sărbători una departe de cealaltă! Cum se tachinează de la depărtare: "Dacă nu ar avea gura mare și proastă..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies