Mama lui Culiță Sterp rupe tăcerea despre Carmen de la Sălciua! ”Am crezut că băiatul meu se va cuminți când s-a însurat cu ea!” Declarații exclusive

Geta Sterp a vorbit despre căsătoria eșuată a fiului ei cel mare, Culiță, cu frumoasa Carmen de la Sălciua

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
Toată lumea știe că frumoasa Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format,vreme îndelungată, una dintre cele mai îndrăgite perechi din muzica populară și de petrecere. Iubiți timp de nouă ani, artiștii s-au căsătorit după ce bruneta a fost cerută de soție de Ziua Îndrăgostiților,iar câteva luni mai târziu, în toamnă, au facut și nunta.


In articol:

fara descriere

Cum era de așteptat, imediat au început și planurile, astfel că, după cununia în fața preotului, toată lumea se astepta la un urmaș. "Ne dorim sa avem cel puţin 4 copii, şi acum e timpul să ne apucăm, nu când vom îmbătrâni, sa fim nişte părinţi tineri. Noi suntem 4 fraţi, mama are 12 fraţi, tata 6, deci provin dintr-o familie numeroasă, aşa că îmi doresc la fel, ca şi familia noastră sa fie cel puţin cu 4 minioni dacă ne ajută bunul Dumnezeu!", declara Culiță Sterp la vremea respectivă pentru WOWbiz.ro!

fara descriere
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit după numai un an

Din păcate, după numai un an s-a ajuns la divorț, iar cea care ar fi făcut pasul decisiv ar fi fost Carmen, care l-a acuzat pe Culiță de trădări, lucru ce avea să fie confirmat ulterior și de soacra ei, doamna Geta Sterp, care la una dintre împăcările lor a ținut să spună public o serie de lucruri.

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: ”Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute”. Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a declarat mama lui Culiță Sterp în exclusivitate pentru Teo Show,  anul trecut.

Citeste si: EXCLUSIV Cele mai importante femei din viata lui Iancu, mesaj pentru razboinic inainte de Marea Finala: ''Ii tinem pumnii si speram ca...''

Citeste si: Culiță Sterp se visează tătic? Ce imagine a publicat pe contul de Facebook

Citeste si: Carmen de la Sălciua, poză incendiară pe Instagram. Internauții au făcut-o praf! ”Tu te-ai uitat la...”

fara descriere
Mama lui Culiță Sterp  a spus totul despre căsătoria lui eșuată! ”Eu nu m-am băgat niciodată în relația lor”

Anul acesta însă, doamna Geta a comentat altfel relația fiului ei, care avea să se despartă iar și iar de fosta soție, și, de fiecare dată, să apară la brațul altor femei. Poate tocmai de aceea,mama lui Culiță Sterp a spus totul despre căsătoria lui eșuată.Eu nu m-am băgat niciodată în relația lor, este adevărat, l-am sfătuit să nu se căsătorească așa de repede, la doar 23 de ani, dar a fost decizia lui. Totuși, am crezut că băiatul meu se va cuminți când s-a însurat cu ea. Însă, m-am înșelat, de aceea, am fost și dezamăgită. El a rămas mai cu lipici la fete…Așa este el, seamănă cu taică-su…poate, într-o bună zi, va găsi persoana potrivită pentru el”, a comentat Geta Sterp la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, difuzată pe WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate